Göztepe, Mahall Bomonti ile yeniden anlaşma sağladı

Spor Toto Süper Lig ekibi Göztepe, 2 yıldır forma göğüs sponsorluğunu yapan Mahall Bomonti İzmir ile nikah tazeledi.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Mahall Bomonti ile sponsorluk sözleşmesini yeniledi.


Göztepe'nin Mahall Bomonti ile yaptığı sponsorluk anlaşması


Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, "Süper Lig'deki başarılardan dolayı kutluorum. Bu anlaşma göztepeye büyük şans getrirerek Süper Lig'e taşıdı. İstikrarlı başarılarını sürdürüyorlar. Adımızı taşımalarından dolayı çok mutluyuz. İnşallah forma arkasında da anlaşacağız. Göztepesadece İzmir'İn değil Türkiye'nin gururu oldu. Başarılı bir başkan. Başarılı iş hayatını futbola da yansıttı. Taraftarların katkısı da çok büyük. Göztepe'ye ve taraftara yakışan stadımızın büyük bir motivasyon kaynağı olacak" dedi.

Türkerler Holding Genel Koodinatörü Atilla Sezgin, "İzmir'de büyük yatırımlarımız var. bu yatırımların bölgeye ekonomisi büyük ve büyük bir istihdam yaratmıştır. Spora verdiğimizin yanında eğitime ve kültür sanata verdiğimiz destekler sürecek. 2 yılda izmire yaptığımız yatırımların Toplam 2 milyar dolara yakındı. 10 bin kişi istihdam sağlıyoruz.Bayraklı şehir hastanesi 900 milyon Dolar, Mahal bomonti 400 milyon Dolar, Rüzgara yatırımlarımız kiraz 100 milyon Dolar, 500 milyon dolarlık jeotermal yatırımlarımız var. Göztepeye vereceğimiz destekle süper ligde başarıların artacağını düşünüyorum" dedi.



Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, "Efsanelerin de aramızda olmasını beni çok mutlu etti. Göztepe bugün hikayesi ile buralara gelmiştir. İzmir olarak çok güzel şeylere layık bir şehiriz. Uzun zamandır bu isteklerimizi yapadık. Hak ettiği yerde değil İzmir. Hep birlikte iş adamlarıyla politikacılarla sporumuzla her yönden izmire yeni bir koşuya soktuk. Geldiğimi günden bu yana bu koşu var. hep birlikte kendine düiemn payı yerine geirerek güzel izmiri hayalimizdeki yere oturtacağız. İş adamları yatırım yapacak spor adamları olarak Göztepenin yakaladığı başarıyı diğer kulüplerinde yakalaması çok önemli. Bir örnek yarattığınızda takibi çok daha kolaydır. İzmir olarak harekete geçtik. Şirketlerimi de taşıyorum. Bunu yaparken futbolda Göztepe olarak öncü rolü üstlendik. Önemli bir görevimiz var İzmiri futbolda en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Biz belli bir yerede şuan mesafe aldık ama bu yetmez. İzmir takımı olduk Türkiye takımı olacağız. 3. Aşamda avrupada takımı olacağız. Tm çalışmalrımız buna göre yapıyoruz. Bunu yaparken oyuncularla tekn,k ekiple tek vücut olduk. 1 yılda büyüme hedefimiz var. bu yılda başarılı bir sezon geçirerek gelecek yıl türkiyenin imrendiği bir tkaım oalcğız. Paramız bir İstanbul takımı kadar olmayacak ama bunu göstereceğiz. İyi bir destek alıyoruz ama daha fazla destek almalıyız" dedi.

Son dakika Göztepe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Göztepe Son Dakika Haberleri