Göztepe, Eto'o'yu transfer edecek mi?

Göztepe, Konyaspor'dan ayrılan Samuel Eto'o transferiyle ilgili kararını verdi.

FutbolArena - Göztepe'de yeni sezon öncesinde transferdeki son hamleler oyuncuların bonservislerini alabilmesi ile mümkün olacak gibi görünüyor. Kadrosuna en az üç takviye daha yapmayı planlayan Göztepe yönetimi, stoper pozisyonu için Titi ile büyük ölçüde anlaştı. Bursaspor yönetimi ile yapılan bonservis pazarlığını da bitmek üzere olduğu dile getirildi. Göztepe transfer gündemine ise Samuel Eto'o ismi bomba gibi düştü.


Göztepe, Nakoulma ve Borges'i transfer edecek mi?


Yüksek bonservis bedeli ödemek istemeyen Göztepe yönetimi, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Celso Borges ve Prejuce Nakoulma'dan da cevap bekliyor. Geçtiğimiz haftalarda bu iki oyuncu ile de prensip anlaşmasına varan yönetim oyunculara ‘Bonservis sorununuzu çözün gelin. İmza atarız' teklifini iletmişti. Yaşanan bu süreçte her iki oyuncu da şu ana kadar bonservis sorunu konusunda çözüme varamadı.

OYUNCULAR GÖZTEPE'DE OYNAMAK İSTİYOR

Bu futbolcuların Göztepe'de oynamak istemeleri ise yönetimin elini güçlendiren koz olarak duruyor. Özellikle Celso Borges'in transferi konusunda girişimlerine hız veren yönetim, Kosta Rikalı oyuncunun Deportivo yönetimine rest çekmesinin ardından İspanyol ekibi ile pazarlıkları başladı. Bu oyuncunun maliyeti uygun bir bonservis bedeline inmesi halinde hemen sözleşme imzalanacak. Yine Fransa'nın Nantes takımında forma giyen ve bir dönem ülkemizde top koşturan Nokoulma için de aynı sürecin işlediği ifade edildi.


Göztepe'nin Samuel Eto'o transferinde son durum


Göztepe'de geçen yıl devre arasında da transferi gündeme gelen Samuel Eto'o konusunda yönetimin kararı netleşti. Kamerunlu golcü, dün Konyaspor ile yollarını ayırınca Göztepe'ye geleceği ileri sürülmüştü.

MALİYETİ SORUN

Daha önce Başkan Mehmet Sepil'in girişim yaptığı oyuncunun yüksek maliyetinden dolayı geri adım atılmıştı. Yine oyuncunun yıllık ücretinin yüksek olmasından dolayı yönetimin şu anlık hiçbir girişiminin olmadığı kaydedildi.

Son dakika Göztepe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Göztepe Son Dakika Haberleri