Göztepe ege derbisinde galibiyet için sahada

Göztepe, Süper Lig'in 13. haftasında karşı karşıya geleceği Akhisarspor maçının hazırlıklarını Tamer Tuna önderliğinde sürdürüyor.

FutbolArena - Süper Lig'de oynadığı son 4 lig maçından iki mağlubiyet iki beraberlik alan Göztepe, Akhisarspor'u mağlup ederek tekrar bir çıkış sürecine girmek istiyor.


Göztepe'den Akhisarspor maçı hazırlığı


4-5 hafta öncesine kadar Avrupa söyleminin yaşandığı camiada, 4 maçta 10 puan kaybedilmesiyle takım bir anda orta sıralara kadar indi. Yarınki Akhisarspor maçının kaybedilmesi halinde ise Sarı-kırmızılıların alt sıralardaki takımlarla arasındaki puan farkı iyice kapanacak. Göztepe, kendi saha ve seyircisi önünde Ege derbisini kazanarak ilerleyen haftalarda sıkıntı yaşamamak istiyor. Bu nedenle Akhisarspor maçında tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılmış durumda.

SCARİONE VE SABRİ SARIOĞLU DÖNÜYOR

Göz Göz'de zorlu Akhisarspor maçı öncesinde takımın iki tecrübeli oyuncusu Scarione ve Sabri'nin tamamen oynayabilecek duruma gelmesi Tamer Tuna'nın elini güçlendirdi. Genç teknik adamın geçen hafta Bursaspor maçında forma veremediği Sabri'yi tekrar sağ beke, uzun bir sakatlık sürecinin ardından tamamen iyileşen Scarione'yi de forvet arkasında tekrar görev vermesine kesin gözüyle bakılıyor. Stoperde oynayan Peybernes'in sakatlığının sürmesinden dolayı bu mevkide yine Kosanovic forma giyecek.

Süper Lig ile ilgili son dakika gelişmelerine Süper Lig Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Göztepe Son Dakika Haberleri