Göztepe 3-3 Alanyaspor maçı özeti ve golleri (İZLE)

Göztepe sahasında ağırladığı Alanyaspor ile 3-3 berabere kaldı. Göztepe - Alanyaspor maçı özeti ve gollerini haberimizde izleyebilirsiniz.

FutbolArena - Göztepe ile Alanyaspor arasında uzun yıllar unutulmayacak bir mücadele yaşandı. Göztepe sahasında ağırladığı Alanyaspor ile 3-3 berabere kaldı. Maçın detayları ve özeti haberimizde...


Göztepe ligde kaçıncı? Süper Lig Puan Durumu


Bu maçın ardından Süper Lig'de puanını 17'ye çıkaran Göztepe maç fazlasıyla 2. sırada bulunuyor. Alanyaspor ise puanını 11'e çıkardı ve maç fazlasıyla 10. sıradaki yerini korudu.

Göztepe gelecek hafta Kasımpaşa deplasmanına konuk olurken, Alanyaspor ise kupada Edirnespor ile karşılaştıktan sonra sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek.

GÖZTEPE - ALANYASPOR MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİ


Göztepe - Alanyaspor maçı kaç kaç bitti?


Son derece çekişmeli geçen maçın ilk yarısı ortada devam ederken 41. dakikada kullanılan kornerde Göztepe'nin santrforu Adis Jahovic kafayı vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı da bu skorla tamamlandı.

66. dakikada Alanyaspor sağ kanattan atak geliştirdi. Mbilla'nın ortası savunmadan sekti ve ön direkte Efecan Karaca topu ağlara gönderdi.

72. dakikada ise bu gole Andre Castro cevap verdi ve maç 2-1 oldu. Bu golün 2 dakika sonrasında Sabri Sarıoğlu'nun geliştirdiği atakta Göztepe 3. golü buldu. Sabri önce Efecan'ı geçti ardından N'Sakala'nın sağından atıp solundan geçti ve yaptığı orta ile Jahovic'e 2. golünü attırdı.

Bu dakikadan sonra Göztepe oyun disiplininden uzaklaştı. 87. dakikada oluşan bir başka karambolü bu kez Mbilla gole çevirdi ve durum 3-2'ye geldi. 90+2. dakikada ise Efecan Karacan'ın dışarı çıkardığı topta Junior Fernandes çok sert ve isabetli bir şutla maça beraberliği getirdi ve bu müthiş maç 3-3 sona erdi.


Göztepe'de Adis Jahovic kaç gol attı?


Bu maçta Jahovic attığı 2 golle gol krallığında 8. haftadan 11 gole ulaştı ve lider durumda bulunuyor. Jahovic'i 9 golle Bafetimbi Gomis ve 7'şer golle Vagner Love ile Burak Yılmaz takip ediyor.


Alanyaspor'un çevirdiği maçlar


Öte yandan Alanyaspor bu sezon geriye düştüğü maçları çevirmesiyle dikkat çekiyor. Alanya bu sezon 3 maçta yenik durumdan gelip puan aldı. Yeşil turunculu ekip, Karabükspor, Trabzonspor ve Göztepe maçlarında yenik duruma düşmesine rağmen 5 puan topladı.

Süper Lig ile ilgili tüm gelişmeleri Süper Lig Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Göztepe Son Dakika Haberleri