Göztepe 2-2 Gaziantep FK maç özeti ve golleri (İZLE)

Göztepe ile Gaziantep FK, Süper Lig'de karşılaştı. Göztepe 2-2 Gaziantep FK maç özeti ve golleri izle için detaylar haberimizde.

FutbolArena - Göztepe, Süper Lig'in 3. haftasında ağırladığı Gaziantep FK ile 2-2 mağlup etti. Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan maçı hakem Yasin Kol yönetti. Göztepe bu beraberliğin ardından ilk 3 haftada 5 puana ulaştı. Sumudica yönetimindeki Gaziantep FK ise ilk 3 haftada galibiyet alamadı ve 2 puanda kaldı. Göztepe 2-2 Gaziantep FK maç özeti ve golleri izle için detaylar haberimizde.

Göztepe - Gaziantep, Bein Sports maç özeti izle



2. dakikada orta alandan gelişen Göztepe atağında Tripic'in ara pasıyla ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kalan Halik Akbunar, topu kaleci Günay'ın üstüne gönderdi.

7. dakikada sağ kanattan yüklenen Gaziantep FK'da topla birlikte ceza sahası içine giren Güray Vural, topu kale önüne çevirdi. Muhammet Demir tek dokunuşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-1

32. dakikada orta alandan yüklenen Göztepe'de Yalçın Kayan'ın pasıyla ceza yayında toplan buluşan Tripic, topa sert vurdu ancak meşin yuvarlak üst direğe çarpıp oyun alanını terk etti.

36. dakikada sol taraftan atak yapan Göztepe'de Berkan Emir'in sol kanattan ortaladı. Ceza sahası içinden seken topa Murat Paluli arka direkte dokundu ancak top yan ağlarda kaldı.

45+3. dakikada Maxim'in ara pasıyla sol çaprazdan ceza sahası içine giren Güray Vural, topa sert bir vuruş yapsa da meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.

50. dakikada Soner Aydoğdu'nun attığı gole Göztepe, Gaziantep FK karşısında öne geçti. 1-0

61. dakikada Brown Ideye, Mossoro'nun asistinde toğu ağlara gönderdi ve Göztepe maçı çevirdi. 2-1

90. dakikada Gaziantep FK penaltı kazandı. Maxim penaltıyı gole çevirdi ve Gaziantep FK deplasmanda beraberliğe uzandı. 2-2

MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Göztepe'nin ilk 11'i: İrfan Can, Murat, Atınç, Alpaslan, Berkan, Yalçın, Soner, Mossoro, Halil, Tripic, Brown

Gaziantep FK ilk 11'i: Günay, Olkowski, Kana Biyik, Djilobodji, Tosca, Morais, Maxim, Sousa, Güray, Muhammed, Andre

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

Göztepe Son Dakika Haberleri