Fenerbahçe yenilgisi sonrası Göztepe şokta

Spor Toto Süper Lig'de üst üste Galatasaray ve Fenerbahçe'ye kaybeden Göztepe, Süper Lig'de en fazla yenilen takım oldu.

FutbolArena - Süper Lig'in ikinci yarısında oynadığı Malatyaspor, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarını kaybeden Göztepe'de büyük şok yaşanıyor. İzmir ekibi, üst üste aldığı başarısız sonuçların ardından hızla küme düşme hattına kadar indi.

LİGİN EN FAZLA YENİLEN TAKIMI

Dün akşam Fenerbahçe'ye kaybeden Göz Göz, bu sezon 12. kez sahadan yenilgiyle ayrılarak bu alanda kötü bir rekorun da sahibi oldu. İzmir ekibi, ligin en fazla yenilgi alan takımı konumunda bulunuyor. Bir maçı eksik MKE Ankaragücü'nün ise 11 mağlubiyeti var.

TAKIMDA FORVET KALMADI

Transfer döneminde forvet ihtiyacı olmasına rağmen bu mevkiye transfer yapmayan Göztepe'de Jerome'nin dün akşamki maçta rakibine yaptığı hareket sonrasında kırmızı kart görmesi Teknik Direktör Kemal Özdeş'i alternatifsiz bıraktı. Devre arasında Cikalleshi'nin kiralık sözleşmesini fesh eden yönetim, genç oyuculardan Samed Ali Kaya'yı da Erzurumspor'a kiraladı. Sezon başında kadro dışı bırakılan sonrasında affedilen Nabil Ghias da sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalacak. Gol yollarında bir tek Deniz Kadah kaldı.


Kemal Özdeş'ten Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalar


Süper Lig'in ikinci yarısında oynadığı üç maçı da kaybeden Göztepe'de Teknik Direktör Kemal Özdeş, Alanyaspor maçını kazanarak tekrar çıkış yakalamak istediklerini söyledi.

DÜŞME HATTINA YAKLAŞTI

Dün akşam deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan Sarı-kırmızılı takımda tecrübeli teknik adam, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında “Ligin ikinci yarısındaki ilk haftaya oranla daha etkisiz oynadık. Gol yediğimiz ilk ana kadar orta saha mücadelesi geçen oyunda Fenerbahçe baskı kurmaya başardı. Kaleye gelen ilk pozisyon gol oldu. Golden sonra bunun şiddeti düşmeye başladı. Geçtiğimiz iki maçta da Erzurum ve Malatya maçlarında Fenerbahçe bunu yaşadı. Golü bulduktan sonra rakip oynamaya başladı. İkinci yarı yine böyle bir oyun ön gördük. Ama 50. dakika 10 kişi kalmak bütün planları bozdu. 1-0 geridesiniz ve 10 kişi kaldıktan sonra bunu ne kadar süre 1-0 da tutarsanız belli değil. 80-85'lere gitseydik ofansif hamle yapabilirdik. Bugün istediklerimizi yapamamak topa sahip olamamak 10 kişi kalmak bu mağlubiyeti getirdi. Ligin ikinci yarısı Malatya ve Galatasaray maçlarında puanlar almak için futbol oynadı takımımım. Kaybederken de bazen kazanırsınız.

''SERİ YAKALAMAK İSTİYORUZ''

Özdeş, Türkiye Kupası ve ligi bir araya götürmek istediklerini ifade ederek, “Önce Malatyaspor ile Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı sonra da evimizde Alanyaspor ile karşılaşacağız bu maçları kazanarak yeni bir seri yakalamamız lazım" dedi.

Spor Toto Süper Lig takımları ile ilgili tüm gelişmeleri Süper Lig Haberleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Göztepe Son Dakika Haberleri