Deniz Kadah'tan Göztepe taraftarına övgü

Göztepe'nin yeni transferi Deniz Kadah taraftarları övdü. "Göztepe beni isteyince çok heyecanlandım" dedi.

FutbolArena - Göztepe'nin Antalyapor'dan kadrosuna kattığı Deniz Kadah, yeni sezon öncesinde oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Şanlıufra'da doğmasına rağmen 4 yaşında Almanya'ya gittiğini hatırlatan fakat yine de Türkçe röportaj vermek istediğini belirten golcü oyuncu, “Urfa Viranşehir'liyim. 4 yaşında ailemle birlikte Almanya'ya gitmişim. Futbol altyapımı Almanya'da aldım. Birkaç kulüpte oynadıktan sonra Türkiye'de Rizespor ve Antalyaspor formaları giydim. Göztepe'ye transfer oldum. Göztepe'nin başarısı için uğraşacağım" dedi.


Deniz Kadah'ın Göztepe röportajı (24 Temmuz 2018 Salı)


Kampın çok iyi gittiğini kaydeden Deniz Kadah, “Göztepe beni transfer etmek isteyince çok heyecanlandım. Takımla çalışmalara başladım. Ailem Almanya7da yaşıyor. Artık onlarda Göztepe'ye destek veriyor. İlk defa İzmir'e geldim ve çok güzel bir şehir"


Deniz Kadah Göztepe taraftarı için ne dedi?


Yıldız oyuncu, gol atmanın kendisini çok heyecanlandırdığını ifade ederek, “Gollerimi Göztepe'de de atmak istiyorum. Taraftarların nasıl ateşli olduklarını biliyorum. O taraftarın önüne çıkmaya sabırsızlanıyorum. Hırsımla o taraftarlarımızı mutlu edeceğim.

Golcü oyuncu röportajın sonunda Göz Göz Göztepe tezahüratı yaptı.

Göztepe kimleri transfer etti?


Göztepe yönetimi, yeni sezon öncesinde kadrosuna önemli takviyeler yapmaya başladı. Geçen yılın kadrosundan Günay, Selçuk, Tanju, Leo, Kosanvovic, Selçuk Şahin, Ömer Şişmanoğlu, Demba Ba ile yollarını ayıran Rotman ve Scarione'yi Hollanda kampına almayan Sarı-kırmızılar, yeni sezon öncesinde Alpaslan Öztürk, Fausto Grillo, Gassama, Deniz Kadah, Samed Ali Kaya ve Berkan Emir'i kadrosuna katmıştı.

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da

Futbolarena anasayfasından devam...

Göztepe Son Dakika Haberleri