Adis Jahovic ve Arouna Kone'den takımlarına 33 puan!

Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta geride kalırken en çok galibiyet golü atan futbolcuları derledik. Bu alanda Adis Jahovic ve Arouna Kone'nin performansları ön plana çıktı.

FutbolArena Detay - Spor Toto Süper Lig'in 21. haftası geride kaldı. Ligin heyecanı her geçen hafta artarken en çok galibiyet golü atan futbolcuları sizler için derledik.

Süper Lig'de galibiyet golü atan futbolcular


Spor Toto Süper Lig'de bu sezon en çok galibiyet golü atan futbolcular arasında Adis Jahovic ön plana çıkıyor. Devre arasında Göztepe'den Atiker Konyaspor'a transfer olan Adis Jahovic, henüz ligde yeni takımıyla gol sevinci yaşayamasa da ilk yarıda Göztepe'nin kazandığı 18 puanda başrol oynadı. Adis Jahovic, Göztepe'de tam 6 kez takımını galibiyete taşıyan golü kaydetti.

Makedon forveti Sivasspor'un ünlü golcüsüArona Kone takip etti. Fildişi Sahilili golcüsü Arouna Kone takımının 5 galibiyetinde, galibiyete taşıyan golü kaydetti. Böylelikle bu iki golcü futbolcu takımlarına toplamda 33 puan kazandırmayı başardı.

GOMİS VE BURAK GERİDE KALDI

Bu iki futbolcu aynı zamanda 17 gollü Burak Yılmaz ve Bafetimbi Gomis'ten daha çok galibiyet golü atmayı başardı. Gomis, Burak Yılmaz, Adebayor ve Giuliano, 4'er kez galibiyet golü atarken Deniz Kadah'ın da bu alanda 3 golü bulunuyor.

Süper Lig ile ilgili son gelişmelere Süper Lig Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Göztepe Son Dakika Haberleri