Göztepe Denizlispor şifresiz izle (Bein Sports 2 canlı izle)

Göztepe Denizlispor maçını beIN Sports 2 canlı yayınlayacak. Göztepe Denizlispor maçını beIN Sports üzerinden canlı ve şifresiz izlemek için grekli bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.  

FutbolArena - Süper Lig'de Göztepe Denizlispor maçı saat 20:00'da başlayacak. Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak olan Göztepe Denizlispor maçını beIN Sports 2 canlı yayınlayacak. Göztepe Denizlispor maçının 11'leri belli oldu. Göztepe Denizlispor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Göztepe Denizlispor bein sports canlı izle bilgileri haberimizde.

Göztepe Denizlispor maçı ilk 11'leri



Göztepe'nin ilk 11'i: İrfan Can, Murat, Alpaslan, Atınç, Berkan, Soner, Yalçın, Halil, Mossoro, Tripic, Brown

Yukatel Denizlispor'un ilk 11'i: Cenk, Lopes, Oğuz, Mustafa, Bergdich, Murawski, Bakalorz, Aissati, Sacko, Mesanovic, Rodallega


Göztepe Denizlispor maçı haberleri



Denizlispor yeni sezon öncesi sadece 1 hazırlık maçı oynama fırsatı buldu. Denizlispor, Gaziantep FK ile oynadığı hazırlık maçını 3-2 kaybetti. Göztepe ise Süper Lig'in 2020-21 sezonu öncesi 3 hazırlık karşılaşmasına çıktı. Ankaragücü'ne 2-1 yenilen Göztepe, ardından Menemenspor ve Altınordu maçlarından galibiyetle ayrıldı. Denizlispor geçen sezon Süper Lig'i 35 puanla 14. sırada tamamladı. Göztepe ise sezonu 42 puanla 11. sırada kapatmıştı.

Göztepe Denizlispor istatistik haberleri



Süper Lig'de 29. Sezonunu geçirecek olan Göztepe, 2017-2018 sezonundan itibaren yeniden yükseldiği Süper Lig'de oynadığı ilk hafta maçlarında galibiyet alamamıştı. 2017-2018 sezonunun ilk haftasında sahasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Göztepe, 2018-2019 sezonunda ilk maçında sahasında Yeni Malatyaspor'a 3-1 mağlup olurken, 2019-2020 sezonuna sahasında Antalyaspor'a 1-0 yenilerek lige başlamıştı. Yeni sezonda yenilenen kadrosuyla maçlara çıkacak olan sarı-kırmızılılar, ligin ilk hafta maçından galibiyetle ayrılarak iyi bir başlangıç yapmak istiyor. (İHA)


Göztepe Denizlispor beIN Sports 2 canlı yayın



Süper Lig 1. haftasında Gürsel Aksel Stadyumu'nda Göztepe ile Denizlispor karşı karşıya gelecek. Göztepe Denizlispor maçı saat 20:00'da başlayacak. Göztepe Denizlispor maçını beIN Sports 2 canlı yayınlayacak. Göztepe Denizlispor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Göztepe Denizlispor canlı izle, Göztepe Denizlispor şifresiz izle, Göztepe Denizlispor bein sports izle, Göztepe Denizlispor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER