Göztepe - Çaykur Rizespor canlı izle (Göztepe Rizespor beIN Sports 1 şifresiz maç İZLE)

Göztepe ile Çaykur Rizespor, Süper Lig erteleme maçında Gürsel Aksel Stadı'nda karşı karşıya gelecekler. Göztepe - Çaykur Rizespor maçı saat 20:00'da başlayacak. Göztepe - Çaykur Rizespor maçını canlı ve şifresiz izlemek için Göztepe - Çaykur Rizespor bein sports 1 canlı yayın ve Göztepe - Çaykur Rizespor canlı izle bilgileri haberimizde.

FutbolArena - Süper Lig 21. hafta erteleme maçında Göztepe iç sahadaki seyircisiz müsabakada Çaykur Rizesporile karşılaşacak. Ünal Karaman ile henüz galibiyet alamayan Çaykur Rizespor ile İlhan Palut yönetiminde düşüşe geçen Göztepe ile İzmir'de 3 puan mücadelesi verecek. Göztepe - Çaykur Rizespor maçı saat 20:00'da başlayacak. Göztepe - Çaykur Rizespor maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Göztepe - Çaykur Rizespor maçının 11'leri belli oldu. Göztepe - Çaykur Rizespor maçını canlı ve şifresiz izlemek için Göztepe - Çaykur Rizespor canlı izle, Göztepe - Çaykur Rizespor bein sports canlı yayın bilgileri haberimizin devamında.


Göztepe - Çaykur Rizespor maçı ilk 11'leri


Göztepe'nin ilk 11'i: Beto, Murat, Titi, Borges, Berkan, Soner, Castro, Deniz, Halil, Napoleoni, Jerome

Çaykur Rizespor'un ilk 11'i: Gökhan, Orhan, Talbi, Burak, Melnjak, Vetrih, Oğuz Kağan, Boldrin, Samudio, Garmash, Skoda

Göztepe - Çaykur Rizespor Süper Lig Puan Durumu


Göztepe teknik direktörü İlhan Palut ile son 4 lig maçından galibiyet alamazken, 3 maç üst üste mağlubiyet yaşadı. 34 puanla 8. sırada bulunan Göztepe, geride kalan 25 lig maçından 9 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Teknik direktörlük koltuğuna Ünal Karaman'ı getiren Çaykur Rizespor, ilk 2 maçından 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. 25 puanla 16. sırada bulunan Çaykur Rizespor, 25 lig maçından 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 14 mağlubiyet elde etti.


Göztepe - Çaykur Rizespor maç haberleri


Göztepe son olarak 15 Şubat 2020 tarihinde deplasmanda oynadığı Konyaspor maçından 3-1'lik galibiyetle ayrılmıştı. İzmir ekibi, bu tarihten sonra oynadığı 4 maçta 3 puandan uzak kaldı. Göztepe, önce sahasında Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalırken, ardından deplasmanda Kayserispor'a 1-0, sahasında Başakşehir'e 3-2 ve geçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup olmuştu. Göz Göz, bugün konuk edeceği Rizespor'u mağlup ederek hem moral bulmak hem de az da olsa kalan Avrupa kupaları şansını devam ettirmek istiyor. (İHA)

Göztepe - Çaykur Rizespor beIN Sports 1 canlı yayın


Süper Lig 21. hafta erteleme maçında Gürsel Aksel Stadı'nda Göztepe ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. Göztepe - Çaykur Rizespor maçı saat 20:00'da başlayacak. Göztepe - Çaykur Rizespor maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Göztepe - Çaykur Rizespor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Göztepe - Çaykur Rizespor canlı izle, Göztepe - Çaykur Rizespor şifresiz izle, Göztepe - Çaykur Rizespor bein sports izle, Göztepe - Çaykur Rizespor bein sports canlı izle, Göztepe - Çaykur Rizespor şifresiz izle şeklinde arama yapılıyor. Göztepe - Çaykur Rizespor maçının heyecanı canlı aktarımla FutbolArena'da.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER