Gökhan Gönül'ün sakatlığıyla ilgili son dakika gelişmesi (Türkiye - Finlandiya maçı)

Türkiye - Finlandiya maçında sakatlık sorunu yaşayan Gökhan Gönül'ün sağlık durumu hakkında son dakika haberi. 

FutbolArena - 2018 Dünya Kupası Elemelerinde Türkiye, Finlandiya ile karşı karşıya geldi. Cenk Tosun'un golleriyle maçtan 2-0 galip ayrılan A Milliler böylelikle puanını 8'e çıkarmış oldu.

Türkiye - Finlandiya maçında sakatlık sorunu yaşayan Gökhan Gönül ise karşılaşmanın oynandığı sırada sağlık ekipleri tarafından tedavi edildi.


Gökhan Gönül'ün sağlık durumu nasıl?


Beşiktaş ve milli takımın yıldızlarından Gökhan Gönül, Finlandiya maçında yaşadığı sakatlığın ardından sağlık ekipleri tarafından tedavi gören yıldız futbolcu oyuna devam etti ve 90 dakika forma giydi.

Karşılaşmanın ardından Gökhan Gönül'ün sağlık durumuyla ilgili yetkililer yaptığı açıklamada yıldız futbolcunun önemli bir sorununun olmadığını belirtti.

Fatih Terim'den Gökhan Gönül'e övgüler

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Finlandiya maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladığı sırada bu karşılaşmada izleyenleri tedirgin edecek bir oyun ortaya koymadıklarını ve savunmada pozisyon vermediklerini söylerken, "Rakip kanatlardan ortalarla geldi ama burada hem beklerimiz Gökhan Gönül ve İsmal, hem de Mehmet Topal ile Ömer gerçekten çok iyi oynadılar. Onların büyük katkısıyla savunmada iyi durduk ve rakibe hemen hemen ilk yarıdaki direkten dönen top dışında hiç pozsiyon vermedik." diye konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER