Gökdeniz Karadeniz'den Onur Kıvrak'a tepki - Trabzonspor Haberleri
Rubin Kazan'da oynayan Gökdeniz Karadeniz, Fenerbahçe maçında formayı yere bırakan Onur Recep Kıvrak'a tepki gösterdi.
FutbolArena - Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe - Trabzonspor maçında çıkan olayların yankıları sürüyor.
Gökdeniz Karadeniz'in Onur Kıvrak'a tepkisi
Trabzonspor'un eski oyuncusu Gökdeniz Karadeniz, Fenerbahçe maçında soyunma odasına giderken formayı yere bırakan Onur Recep Kıvrak ile ilgili konuştu.
36 yaşındaki futbolcu, "Onur Kıvrak için "Ne olursa olsun O forma yere bırakılmaz. Trabzonspor'u Onur'suz bırakma. İnadına Trabzonspor" açıklamasında bulundu.
Twitter'dan açıklama yapan Karadeniz, "Onur kardeşim seni 50. Yılda Trabzonspor'un şampiyonluk kupasını kaldırırken kaptan olarak görmek istiyorum" şeklinde konuştu.