Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (14 Ocak 2017)

İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Detaylar haberimizde.

FutbolArena - Süper Lig, Premier Lig veLa Liga'da günün maçlarından Günün banko iddaa tahminleri ve kuponlarını editörlerimiz sizler için hazırladı.

Konyaspor-Galatasaray iddaa tahmini


Galatasaray, zorlu deplasmana sıkıntılı çıkacak. Muslera'nın kırılan parmağından dolayı özel bir eldivenle oynayacağı açıklandı. Başarılı kalecinin performansını nasıl etkileyeceği soru işareti. Öte yandan Bruma ve Yasin cezalı. Konyaspor gibi sert savunma yapan bir takıma karşı iki hızlı ismin yokluğu konuk ekip adına dezavantaj. Konyaspor taraftarı önünde baskı kuracaktır. Ev sahibi 3 puana yakın olan taraf.


Leicester-Chelsea maçı ne olur?


Son şampiyon Leicester City, 21 puanla 15. Sırada. Zorlu maç öncesinde iki önemli kozu Riyad Mahrez ve Islam Slimani Cezayir milli takımında olduğu için bu karşılaşma haricinde birkaç maçı daha kaçıracak. Öte yandan orta sahadan Daniel Amertey de milli takım kampında. Müthiş bir yenilmezlik serisi yakalayan Conte'nin Chelsea'si, Tottenham deplasmanında 2-0 kaybetti. Futbolcuların üzerlerindeki rekor ve yenilmeme baskısı da ortadan kalkmış oldu.Chelsea kadro kalitesiyle eksik rakibi karşısında 3 puanı hanesine yazdırır.

Deportivo - Villarreal iddaa alt üst tahmini


Villarreal'de özellikle Demokratik Kongo milli takımına giden Bakambu'nun yokluğu takımı ofansif anlamda olumsuz etkiliyor. İtalyan golcü Sansone de cezalı. Ev sahibi Deportivo La Coruna'da da eksikler var. Fas milli takımına giden orta sahadan Fayçal Fajr'ın yanı sıra savunmadan Juanfran kırmızı kart cezalısı. Dengeli bir 90 dakika bekliyorum. Villarreal'in hücum hattındaki eksikleri problem. 2.5 gol barajı aşılmaz.

Başakşehir-Kayserispor maçı kaç kaç biter?


Kayserispor bu maça oldukça sorunlu çıkacak. Takımın en önemli yıldızlarından Deniz Türüç'ün cezası var. Bunun dışında Nakoulma, Traore ve Samba Sow da Milli Takım'da bulunuyor. Zaten kadro kalitesi çok yüksel olmayan Kayseri'de bu kadar futbolcunun oynamayacak olması takımın oyun standartını mutlaka düşürecektir. Başakşehir için çok bir galibiyet olmaz. Direkt galibiyetleri bizce banko tercih. Ancak Başakşehir'in handikabı da iyi bir seçenek olabilir

14 Ocak 2017 Banko İddaa Hazır Kuponlar


108 Başakşehir-Kayserispor 1 1.30
117 Konyaspor-Galatasaray 1 2.30
127 Deportivo-Villarreal 2.5 Alt 1.45
119 Leicester-Chelsea 2 1.45
Oran6.28

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER