Gökhan İnler'den Napoli maçında önemli itiraf

Beşiktaşlı Gökhan İnler, Napoli maçının ardından yaptığı açıklamada yedikleri gol hakkında itirafta bulundu. 

FutbolArena - Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Gökhan İnler, Napoli maçının ardından yaptığı açıklamada yedikleri gol hakkında önemli bir itirafta bulundu.

"HAMSIK'İN CANIMIZI YAKABİLECEĞİNİ BİLİYORDUM."

Gökhan İnler maç sonu eski takımı Napoli'deki takım arkadaşlarıyla sarıldığını söylerken, "Hepsi kardeşim gibi. Onlara başarılar dilerim dedi."

Gökhan İnler yedikleri gol hakkında ise, "Hamsik'in öyle şutları vardı. Böyle bir şut pozisyonu bulduğunda canımızı yakabileceğini biliyorduk. Attığı golden dolayı onu tebrik ederim. Harika bir oyuncu ve harika bir kaptan."

Gabbiadini ve Mertens benzer hücumcular. 1-0'dan sonra farkı açmak istedik olmadı. 1 puanla yolumuza devam ediyoruz. Napoli'yi ben takip ediyorum. Juventus'a kaybetmelerine üzüldüm. Daha fazla gelişmeleri gerekiyor. Yakın zamanda şampiyon olabilirler."

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri