Giroud ve Griezmann, Türkiye'ye meydan okudu! 'İntikam vakti'

Olivier Giroud ve Antoine Griezmann, Türkiye'ye adeta meydan okuyan açıklamalarda bulundu.

FutbolArena Dış Haberler - Türkiye ile Fransa, EURO 2020 Elemeleri grup etabında Fransa'nın Paris kentinde karşı karşıya gelecek. 18 puanla lider durumda olan A Milli Takım, aynı puanla 2. sırada bulunan Fransa ile zorlu bir maça çıkacak. Kritik karşılaşma öncesi Olivier Giroud ve Antoine Griezmann, Türkiye'ye adeta meydan okuyan açıklamalarda bulundu.

Olivier Giroud ve Antoine Griezmann, Türkiye açıklamaları


L'Equipe Gazetesi'nin haberine göre İzlanda maçından sonra konuşan Olivier Giroud, "Türkiye'den almamız gereken bir intikam var. İlk maçta aldığımız 2-0'lık mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Antoine Griezmann ise 1-0 kazanılan İzlanda maçının ardından "Karşılaşma çok zor geçti. İyi bir performans sergiledik. 3 puanı almamız gerekiyordu. Şimdi evimizde Türkiye ile oynayacağız. Deplasmanda oynanan Türkiye maçında acı çekmiştik. Şimdi daha iyi hazırlanacağız." dedi.

KANTE TÜRKİYE MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Öte yandan N'Golo Kante kasık sakatlığı nedeniyle İzlanda maçında forma giyemedi. Fransa Milli Takım teknik direktörü Didier Deschamps, "Kante, Türkiye maçında oynayacak mı?" sorusuna "Sakatlığının çok ciddi olduğunu sanmıyorum ama şimdilik bir cevabım yok." cevabını verdi.

Fransa - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


A Milli Takım, Fransa ile Saint-Denis şehrinde oynayacağı karşılaşma için 13 Ekim Pazar günü Türk Hava Yolları'na ait uçakla saat 11.45'te bu ülkenin başkenti Paris'e yolculuk edecek. Fransa-Türkiye karşılaşması 14 Ekim Pazartesi günü saat 20.45'te (TSİ 21.45) Stade de France'da oynanacak. Mücadele TRT 1'den naklen yayınlanacak. A Milli Takım kafilesi, Fransa maçının ardından İstanbul'a dönecek.

Son dakika Milli takım Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER