Giresunspor'dan transfer
TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, kadrosunu Çağlar Birinci ile güçlendirdi.
FutbolArena - TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, kadrosunu 31 yaşındaki sol bek oyuncusu Çağlar Birinci ile güçlendirdi.
ANLAŞMA 1.5 YILLIK
TFF 1. Lig'de. topladığı 30 puanla 5.sırada yer alan Giresunspor, kadrosunu bir dönem Galatasaray'da da forma giyen 31 yaşındaki Çağlar Birinci ile güçlendiridi. 31 yaşındaki sol bek oyuncusu ile yapılan görüşmelerde her türlü anlaşma sağlanırken, bonservisi elinde olan Çağlar Birinci kendisini Yeşil Beyazlı ekibe bağlayan 1.5 yıllık sözleşmeye imzasını attı.
Çağlar Birinci Kimdir? Çağlar Birinci transfermarkt
Futbol kariyerine Orduspor'da başlayan Çağlar birinci sırasıyla Bakırköyspor, Denizlispor, İstanbulspor, Galatasaray, Elazığspor, Kayserispor, Akihisar Belediyespor, ve son olarak Karşıya formaları giydi. Spor Toto Süper Lig'de kariyeri boyunca 116 karşılaşmaya çıkan tecrübeli oyuncu TFF 1.Lig'de ise 25 karşılaşmada forma giydi.