Giresunspor şike davasında Fenerbahçe'yi örnek gösterdi

TFF 1.Lig ekiplerinden Giresunspor Klübü Başkanı Mustafa Bozbağ, şike davasına yönelik hazırlanan ‘kumpas' iddianamesi hakkında, "Bunun hesabını Fenerbahçe nasıl soruyorsa bizde aynı şekilde soracağız" dedi.

FutbolArena - Giresunspor Kulübü Başkanı ‘Futbolda şike davası' sürecine yönelik ‘kumpas' iddialarıyla ilgili başlatılan soruşturmanın iddianamesinin tamamlanmasının açıklamalarda bulundu.

"FENERBAHÇE BUNUN HESABINI NASIL SORUYORSA..."

Mustafa Bozbağ Giresunspor'a zarar verenlerden günü gelince tek tek hesap soracaklarını belirtirken ''bunun hesabını Fenerbahçe nasıl soruyorsa bizde aynı şekilde soracağız'' dedi

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ şike davasına yönelik hazırlanan ‘kumpas' iddianamesi hakkında şu ifadeleri kaydetti;

“Çok dikkatli olmamız lazım. Söylediğimiz her söze dikkat etmemiz lazım. Buranın mutfağında olan sizlersiniz. Allah Giresunspor'a bir daha öyle günler yaşatmasın. İki avukatımız bu konuda çok tecrübeli. Giresunspor'un maddi manevi hakkını arayacağız. Giresunspor bu davada çok ciddi bir tabloyla yönetimsiz kaldı ve küme düştü. Bunun hesabını Fenerbahçe nasıl soruyorsa bizde aynı şekilde soracağız"

Futbolarena anasayfasından devam...

Giresunspor Son Dakika Haberleri