Gençlerbirliği-Fenerbahçe canlı izle, Gençlerbirliği-Fenerbahçe şifresiz İZLE (Gençlerbirliği-Fenerbahçe beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Gençlerbirliği-Fenerbahçe Süper Lig 31. hafta müsabakası saat 21:30'da başlayacak. Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçını beIN Sports canlı yayınlayacak. Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgilere haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 31. haftasında Gençlerbirliği ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Gençlerbirliği, son dönemde üst üste yaşadığı puan kayıpların ardından tehlike hattına yaklaştı. Fenerbahçe ise Tahir Karapınar yönetiminde son 2 lig maçını kazandı. Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçı saat 18:30'da başlayacak. Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçını beIN Sports canlı yayınlayacak. Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçını canlı ve şifresiz izlemek için Gençlerbirliği - Fenerbahçe bein sports canlı yayın bilgileri haberimizin devamında.


Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçı ilk 11'leri


Gençlerbirliği: Nordfeldt, İbrahim, Zargo Toure, Erdem, Soner, Fabricio, Sefa, Candeias, Flavio, Berat, Stancu

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Jailson, Falette, Hasan Ali Kaldırım, Tolgay Arslan, Gustavo, Deniz Türüç, Ferdi, Ozan Tufan, Vedat Muriqi


Gençlerbirliği - Fenerbahçe Süper Lig Puan Durumu


Süper Lig'de son iki maçını kazanan Fenerbahçe, 49 puanla 6. sırada yer alıyor. Gençlerbirliği ise 32 puanla 12. sırada ve küme düşme hattında yer alıyor. Ev sahibinde Nadir Çiftçi, Floyd Ayite ve Ömer Alper Tatlısu bu maçta görev alamayacak. Sio'nun durumu ise belirsiz. Fenerbahçe'de Serdar Aziz cezalı, Tolga Ciğerci ise sakat durumda.

Gençlerbirliği - Fenerbahçe maç haberleri


Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleşen idmanda ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından üç grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yapan sarı-lacivertli futbolcular, taktiksel ve bireysel çalışmalarla antrenmanı noktaladı. (İHA)

Gençlerbirliği - Fenerbahçe beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 31. haftasında Gençlerbirliği ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçı saat 18:30'da başlayacak. Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçını beIN Sports canlı yayınlayacak. Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçını beIN Sports üzerinden canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Gençlerbirliği - Fenerbahçe canlı izle, Gençlerbirliği - Fenerbahçe şifresiz izle, Gençlerbirliği - Fenerbahçe bein sports izle, Gençlerbirliği - Fenerbahçe bein sports canlı izle, Gençlerbirliği - Fenerbahçe bein sports şifresiz izle arama yapmaya başladı. Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgilere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER