Gençlerbirliği'nin eski oyuncusu Kulusic'ten Ümit Özat'a 'amele' çıkışı

Gençlerbirliği'nden ayrılan Ante Kulusic, eski hocası Ümit Özat'ın sözlerine 'amele' benzetmesiyle tepki gösterdi.

FutbolArena - Gençlerbirliği'nin eski Hırvat oyuncusu Ante Kulusic, eski teknik direktörü Ümit Özat'ın yaptığı açıklamalara sosyal medyadan tepki gösterdi. Son dakika Gençlerbirliği haberleri.

ANTE KULUSİC "ÜMİT ÖZAT AMELE"

Ümit Özat'ın "Kulusic'i gönderdik diye kulübe mektup yazıyorlar 'bunu gönderin' diye. Bu kulüpten Geremi'ler gitti, Kulusic kim arkadaş?" sözlerini Twitter adresinden cevap veren Ante Kulusic, "Gençlerbirliği klas bir kulüp ama hocası amele" ifadelerini kullandı.

Hırvat oyuncunun Türkçe mesajı şaşkınlıkla karşılanırken, Gençlerbirliği taraftarları eski oyuncularına tepki gösterdi.

30 yaşındaki defans oyuncusu Ante Kulusic, Türkiye'de Hacettepe, Gençlerbirliği ve Balıkesirspor gibi kulüplerde forma giydikten sonra devre arasında ülkesinin Rijeka takımına transfer oldu.

İşte o paylaşım:


Ante Kulusic kimdir?


İlk başlarda forvet ve hücuma yönelik orta saha mevkilerinde oynayan Ante Kulušić, daha sonra şimdiki görev bölgesi olan savunmaya geçti. Henüz 17 yaşında profesyonelliğe adım attığı Hırvatistan'ın HNK Šibenik takımında 2003-2009 yılları arasında forma giydi. 2008-2009 sezonunun ara transfer döneminde Šibenik'ten Hacettepe'ye transfer olan Kulušić, 15 maçta forma giydi ve 1 asist, 1 sarı kartla sezonu tamamladı.

Bir sonraki sezon da bir alt lige düşen Hacettepe formasıyla 32 maça çıkan Kulušić, 2010-2011 sezonunda Gençlerbirliği forması giymeye başladı. İlk haftalarda forma şansı bulamasa da çizdiği istikrarlı grafikle sıklıkla ilk on birde yer bulan Kulušić, 21 maça çıktı. 2012-2013 sezonunda 25 lig maçında forma giyerek gol yollarında da kafa vuruşlarıyla takımına 4 gollük bir katkı sunan Kulušić'in gösterdiği başarı, 2013-2014 sezonunda onu takımda kaptanlığa kadar yükseltti.

Gençlerbirliği forması ile toplamda 97 maça çıkıp ve 9 gol ve 1 asiste imza atan Kulušić'in sözleşmesi sezonun sonlanmasıyla bitti. Serbest kalan Kulušić, 2014-2015 sezonu için Süper Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor ile anlaşmaya vardı. Balıkesirspor'da çıktığı 29 maçta 4 gol kaydeden Kulušić, takımının küme düşmesinin ardından tekrar Gençlerbirliği'ne döndü. 2016-2017 sezonu ara transfer döneminde Gençlerbirliği ile sözleşmesi feshedildi

Futbolarena anasayfasından devam...

Gençlerbirliği Son Dakika Haberleri