Gençlerbirliği 0-1 Beşiktaş maçı özeti ve golü (İZLE)

Beşiktaş, Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında deplasmanda konuk olduğu Gençlerbirliği'ni 0-1 yendi ve yarı finale yükseldi. Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı özeti ve golünü haberimizde izleyebilirsiniz.

FutbolArena - Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Gençlerbirliği deplasmanına konuk olan Beşiktaş, rakibini tek golle geçti ve yarı finale yükseldi. İlk maçı sahasında 3-1 kazanan Kartal böylece toplamda 4-1'lik sonuçla yarı final bileti almış oldu.


Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı kaç kaç bitti?


İki takımın rotasyona gittiği müsabakada Beşiktaş istediği sonucu almasını bildi. Maç öncesi iki takım teknik direktörü Ümit Özat ile Şenol Güneş arasındaki gerginlik sahadaki oyunculara yansımadı.

Şenol Güneş ile Ümit Özat el sıkışmazken, iki takımın başkanı tribünde maçı yan yana takip etti. Maçın devre arasında Gençlerbirliği'nin Brezilyalı futbolcusu Jailton'un Pepe'den formasını istemesi ve Pepe'nin rakibini kırmaması da maçla ilgili kayıtlara geçen anlardan biri oldu.

GENÇLERBİRLİĞİ - BEŞİKTAŞ MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Beşiktaş'ın kupa golcüsü Mustafa Pektemek, maçın 25. dakikasında Caner Erkin'in kullandığı kornere yaptığı kafa vuruşu ile takımını öne geçirdi ve Beşiktaş bu golü korumasını bilerek iki maçtan da aldığı galibiyetle yarı finale yükseldi.

NECİP UYSAL KIRMIZA KART GÖRDÜ

Öte yandan maçın 2. yarısında Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Necip Uysal da kırmızı kart gördü. 35. dakikada ilk sarı kartı gören Necip 71. dakikada gördüğü 2. sarı kartın ardından oyundan atıldı.


Beşiktaş - Fenerbahçe Türkiye Kupası maçı ne zaman?


Öte yandan Beşiktaş'ın yarı finaldeki rakibi Giresunspor ile Fenerbahçe eşleşmesinin galibi olacak. Fenerbahçe rakibi karşısında ilk maçı deplasmanda 1-2 kazanmıştı ve tur için mutlak favori olan taraf.

Beşiktaş ile yarı finaldeki rakibinin maçı 27 Şubat salı veya 28 Şubat çarşamba günü oynanacak.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz

Futbolarena anasayfasından devam...

Gençlerbirliği Son Dakika Haberleri