Gecenin yıldızı olan Volkan Babacan'dan EURO 2016 açıklaması - Başakşehir Haberleri
Maç sonrası basın mensuplarına konuşan Volkan Babacan performansını EURO 2016'ya taşıyabilmek için çok çalışacağını açıkladı.
FutbolArena - Süper Lig'in 32. haftasında sahne alan Medipol Başakşehir - Fenerbahçe mücadelesine kaleci Volkan Babacan damga vurdu. Maç sonrası basın mensuplarına konuşan Volkan Babacan ağırbaşlı yorumlarda bulundu.
Volkan Babacan'ın Başakşehir - Fenerbahçe maç sonu açıklaması
Volkan Babacan maç sonu açıklamasında "Aldığımız galibiyet ile sezonu taçlandırdık. Hocamızı, başkanımızı ve takım arkadaşlarımı tebrik ederim" ifadelerini kullandı.
Performansını Euro 2016'ya taşıyabilecek misin sorusuna cevap veren Volkan Babacan "Her zaman çalışmaya devam edeceğim. Hiçbir zaman oldum demedim.Milli takım görevi boynumuzun borcudur. Hatalı gol de yiyebilirim futbol bu. Görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım" yorumunu yaptı.