Gaziantepspor'da Orkan Çınar ilk yarıyı kapattı

Spor Toto Süper Lig'de kendi sahasında Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapatan Gaziantepspor'a bir kötü haberde Orkan Çınar'dan geldi.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de kendi sahasında Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapatan Gaziantepspor'a bir kötü haberde Orkan Çınar'dan geldi. Geçtiğimiz hafta oynanan Beşiktaş hazırlık maçında sakatlanan genç yıldız Orkan Çınar'ın en az 3 ay forma giyemeyeceği ve sezonun ilk yarısını kapattığı öğrenildi.Orkan'ın yanı sıra kırmızı-siyahlılarda Fatau'nun da sakatlığından dolayı en az 3 hafta forma giyemeyeceği bildirildi.

SAHALARA NE ZAMAN DÖNECEK?

Oynadığı etkili futbolla, Türk futbolunun gelecek vaadeden isimlerinin başında gelen Orkan Çınar'ın tarak kemiğinde çatlak oluştuğu öğrenildi. Geçtiğimiz sezon oynanan Fenerbahçe maçında yine aynı bölgede oluşan kırıktan dolayı sezon başı hazırlık kampını kaçıran genç futbolcu, Beşiktaş maçında da yine aynı sıkıntıyı yaşadı. Gaziantepspor teknik direktörü İsmail Kartal'da yaptığı açıklamada Orkan Çınar'ın sakatlığının ciddi olduğunu ve sezonun ilk yarısında forma giyme şansının çok düşük olduğunu söyledi.

FATAU'DAN KÖTÜ HABER GELDİ

Gaziantepspor'un sezon başında kadrosuna kattığı bir başka isim olan Mohammed Fatau'dan da kötü haber geldi. Bu sezon resmi maçlarda henüz forma şansı bulamayan Fatau'nun da antrenmanda sakatlandığı ve yaklaşık 3 hafta takımdan ayrı kalacağı bildirildi. Fizyoterapistler eşliğinde Gaziantep'te çalışmalarını sürdüren Fatau'nun da bu durumdan dolayı oldukça üzgün olduğu öğrenildi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Gaziantepspor Son Dakika Haberleri