Flaş iddia! "Sumudica Gaziantep'te çok mutsuz"

Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica'ya, Romanya kulübü Craiova'dan teklif var. Rumen teknik adam konuyla ilgili açıklama yaparken, Sumudica'nın Gaziantep'te mutsuz olduğu iddia edildi. 

FutbolArena Dış Haberler - Gaziantep FK'da flaş Sumudica iddiası! Rumen teknik adamın istediği transferler yapılmadığı gerekçesiyle takımdan ayrılmayı düşündüğü ve ülkesi Romanya'ya dönerek Craiova'ya dönebileceği iddia edildi.


Gaziantep Haberleri: Sumudica ayrılıyor mu?


Rumen gazeteci Emanuel Roşu, Sumudica'nın şu anda istediği transferler yapılmadığı için Gaziantep'te mutsuz olduğunu ve Craiova'ya dönmeyi düşündüğünü söyledi. Rumen kulübünün Sumudica'yı almak için sözleşme şartlarındaki mevcut tutarı ödemeye hazır olduğu fakat henüz kesin karar verilmediği öne sürüldü.



Öte yandan Sumudica geçtiğimiz günlerde Rumen basınına yaptığı açıklamada, "Craiova gerçekten bir futbol şehri. Bu tabi ki gurur verici. Katıldığım düğünde beni takımın başında görmek istediklerini söylemişlerdi. Rotaru ile birlikte bazı insanlar bu konuda baskı yapıyor. Craiova güzel bir takım ve güzel bir futbol şehri." ifadelerini kullandı.

Gaziantep'teki durumuyla ilgili konuşan Rumen teknik adam, "Devam eden bir sözleşmem var. Burada kendimi iyi hissediyorum ve şu anda Gaziantep'in teknik direktörüyüm." dedi.

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Gaziantepspor Son Dakika Haberleri