Gaziantep Karagümrük canlı izle - Gaziantep FK Fatih Karagümrük şifresiz İZLE (Bein Sports 2 canlı yayın)

Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçını beIN Sports 2 canlı yayınlayacak. Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçını beIN Sports üzerinden canlı ve şifresiz izlemek için grekli bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gaziantep FK - Fatih Karagümrük canlı izle, Gaziantep FK - Fatih Karagümrük şifresiz izle, Gaziantep FK - Fatih Karagümrük canlı yayın, Gaziantep FK - Fatih Karagümrük şifresiz yayın için bilgileri bir araya getirdik. Süper Lig'de Gaziantep FK - Fatih Karagümrük maçı saat 19:00'da başlayacak. Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanacak olan Gaziantep FK - Fatih Karagümrük maçını beIN Sports 2 canlı yayınlayacak. Gaziantep FK - Fatih Karagümrük maçının 11'leri belli oldu. Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Gaziantep FK Fatih Karagümrük bein sports canlı izle bilgileri haberimizde.

İLK 11'LER

Gaziantep FK'nın ilk 11'i: Günay, Pavel Olkowski, Kanai Tosca, Dijobodji, Junior, Güray, Jefferson, Maxim, Andre, Kenan.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11'i: Aykut, Ramazan, Roco, Zukanovic, Alpaslan, Biglia, Sabo, Darri, Vato, Ndao, Sobiech.

Gaziantep Karagümrük maçı haberleri



Süper Lig'e 36 yıl aradan sonra çıkan ve ilk maçında Yeni Malatyaspor'u 3-0'la geçen Karagümrük, Gaziantep deplasmanında boy gösterecek. Enzo Roco, Mevlüt Erdinç, Zukanovic, Viviano, Lichaj gibi önemli transferlerin ardından Arjantin Milli Takımı'nın önemli isimlerinden Lucas Biglia'yı kadrosuna katarak bombayı patlatan kırmızı-siyahlılar, ilk deplasmanında puan arayacak. Gaziantep FK karşılaşması için hazırlıklarını Olimpiyat Stadı'nın yanındaki atletizm sahasında tamamlayan Karagümrük, ikinci galibiyet için mücadele edecek.


Gaziantep Karagümrük beIN Sports 2 canlı yayın



Süper Lig 2. haftasında Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda Gaziantep ile Karagümrük karşı karşıya gelecek. Gaziantep Karagümrük maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Gaziantep Karagümrük canlı izle, Gaziantep Karagümrük şifresiz izle, Gaziantep Karagümrük bein sports izle, Gaziantep Karagümrük bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı.

CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER