Gazete manşetleri - Gazete Oku (5 Aralık 2016)

5 Aralık Pazartesi gazete manşetlerinde neler var? Gazetelerin spor sayfalarının manşetlerini sizler için derledik.

FutbolArena - Gazetelerde günün manşetlerine çıkarılan haberleri sizler için bir araya getirdik. Gazete manşetlerinde olan haberleri FutbolArena derledi. Gazete manşetlerini haberimizde okuyabilirsiniz.


Fanatik, Fotomaç, AMK, Milliyet, Hürriyet gazetelerinin manşetleri


Fanatik, Fotomaç, AMK, Milliyet, Hürriyet, Habertürk gibi gazetelerin manşetlerinde neler olduğunu derledik. Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray'ın deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayla ilgili haberler gazetelerin spor sayfalarında manşetlere çıkarılmış durumda.

Fotomaç Gazetesi, "Bruma Bilezik" başlığını atarak Portekizli oyuncunun zor pozisyonda attığı golü ön plana çıkardı. Fanatik Gazetesi ise Sneijder ve Podolski'nin gol sevincinden bir kare ile "Ne haftaydı ama..." manşetini attı. Akşam Gazetesi, "Bey değil, 9 puanlık Paşazade" başlığını atarken, Habertürk Gazetesi, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir'in puan kaybettiği haftada alınan galibiyet için "Büyük Kazanç" manşetini attı.

Hürriyet Gazetesi'nin spor sayfasında Gökhan Gönül'ün derbi sonrası söylediği iddia edilen sözlere karşılık Mehmet Topal'ın "Benim için bunları söyledin mi Gökhan?" sözlerini manşetine taşıdı. AMK Gazetesi ise Galatasaray'ın galibiyetini "Vurgun" başlığıyla okuyucularına duyurdu. Milliyet Gazetesi'nin spor sayfasında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın "İyi ki derbiye gitmemişim" sözleri ön plana çıkarılmış. Galatasaray'ın galibiyeti ise "Müsadenle Paşam" başlığıyla manşete taşınmış.



Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri