Gazete manşetleri - Gazete Oku (23 Aralık 2016)

23 Aralık Perşembe gazete manşetlerinde neler var? Gazetelerin spor sayfalarının manşetlerini sizler için derledik.

FutbolArena - Gazetelerde günün manşetlerine çıkarılan haberleri sizler için bir araya getirdik. Gazete manşetlerinde olan haberleri FutbolArena derledi. 23 Aralık 2016 Gazete manşetlerini haberimizde okuyabilirsiniz.


Fanatik, Fotomaç, AMK, Milliyet, Hürriyet gazetelerinin manşetleri


Fanatik, Fotomaç, AMK, Milliyet, Hürriyet, Habertürk gibi gazetelerin manşetlerinde neler olduğunu derledik.

Gazete manşetlerinde şehitlerimizin aileleri adına düzenlenen özel maçla ilgili haberler ön planda. Habertürk Gazetesi, "Türkiye Yenilmez" başlığı atarken, Fanatik Gazetesi,"Çok güzel oldu" manşetini kullandı. Fotomaç Gazetesi'nde ise "Devlet Millet El Ele" manşetiyle teröre karşı verilen ortak tepkiyi manşetine taşıdı. Akşam'ın spor sayfasında ise Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nda Menemen Belediyespor'u 1-0 mağlup ettiği maçla ilgili "Tek Yumurtalı Menemen" başlığı atıldı.

Hürriyet Gazetesi'nde "Teröre Karşı Tek Yürek" başlığı atıldı ve yardım maçında 50 milyon lira toplandığı vurgulandı. Akşam Gazetesi'nin spor sayfasında bir diğer manşetteise "Vatan Bölünmez Türkiye Yenilmez" başlığı atıldı. Milliyet'in spor sayfasında "Vatan size minnettar" başlığı kullanılırken, Posta Gazetesi'nde "Türkiye Tek Yürek" manşeti atıldı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri