Game of Thrones hangi kanalda? Game Of Thrones 8. sezon 1. bölüm (İZLE)

Game Of Thrones 8. sezon 1. bölüm 14 Nisan Pazartesi akşamı ABD'nin HBO kanalında yayınlandı. Game Of Thrones 8. sezon 1. bölüm izlemek isteyen dizi severler internet ortamında Game Of Thrones nasıl izlenir? Game Of Thrones yeni bölüm izle aramalarını gerçekleştirmeye başladı.

FutbolArena - Dünyada milyonlarca izleyici kitlesine sahip olan Game Of Thrones dizisinin 8. sezonu start aldı. Dizinin yeni sezonunun başlaması ile birlikte Game Of Thrones hayranları internet ortamında Game Of Thrones 8. sezon hangi kanalda yayınlanıyor? Game Of Thrones 8. sezon nasıl izlenir? Game Of Thrones hangi kanalda? tarzında araştırmalar yapmaya başladı. Game Of Thrones'u izlemek istiyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.


Game Of Thrones nasıl izlenir? Game Of Thrones hangi kanalda?


Dünya tarihinin en efsanevi dizileri arasında yer alan Game Of Thrones'ın 8. sezonu başladı. Yaklaşık 1,5 yıldır Game Of Thrones'un 8. sezonunu bekleyen dizi severler dizinin yeni sezonunun yayınlanması ile birlikte internette Game Of Thrones 8. sezon izleme seçeneklerini araştırmaya başladı. Uzun süredir beklenen Game Of Thrones'un 8. sezonu dün akşam gösterime girdi ve milyonlarca Game Of Thrones hayranı dizinin ilk bölümünü izledi.

Game Of Thrones 8. sezon 1. bölümü izleyemeyen dizi hayranları internet ortamında dizinin yeni bölümünü izleyebilmek için aramalara başladı. Game Of Thrones'un sezon finali olarak adlandırılan ve büyük ilgi ile takip edilen 8. sezonu 1. bölümü dün akşam büyük ilgi gördü ve milyonlarca kişi tarafından izlendi.

DİGİTÜRK'TEN ALTYAZILI YAYINLANACAK

Game Of Thrones 8. sezon 1. böşüm 14 Nisan Pazartesi akşamı yayınlandı. Dizinin ABD yayıncısı HBO ile anlaşma sağlayan Digitürk platformunda dizinin 1. bölümünün yayınlanmasının ardından 24 saat geçmeden Türkçe altyazılı olarak yayınlanacak.

Digitürk aboneliği olmayan ancak Game Of Thrones 8. sezon 1. bölüm izlemek isteyen dizi severler internet ortamında Game Of Thrones 8. sezon 1. bölüm izle. Game Of Thrones hangi kanalda? Game Of Thrones nerede yayınlanıyor? Game Of Thrones nasıl izlenir? araştırmaları gerçekleştiriyor.


Game of Thrones konusu nedir? Game of Thrones nerede çekiliyor?


Yedi krallıktan bahsediliyor. Ejderhalar yok edileli yüzlerce yıl olmuş. Westeros denilen bir dünya burası. Dönem dönem yazların kışlara oranla çok kısa sürdüğü, ama bitmeyecek kadar uzun kışların da yaşandığı bir coğrafya. Krallık bir şehirden, Demir tahttan idare ediliyor. Bölgelerde ise krala yemin ederek sadık yaşayan aileler, bu ailelerin başında lordlar ve yine lordlara yemin ederek sadık yaşayan halklar var. En köklü lordluk yaşadıkları topraklar kadar soğuk ve sert yaradışlı olan Starklar. Starklar Kıştepesi kalesinde yaşıyorlar. Zaten en büyük bölge olan kuzey, aynı zamanda krallığın da koruyucusu konumunda. Kuzeyin en ucuna Kışyarı denilen buzdan bir duvar örülmüş. Burada gece nöbetçileri yaşamakta. Gece nöbetçileri genellikle ölümle cezalandırılmış mahkumlardan ya da kendisinden ve ailesinden kaçan asillerden oluşturuluyor.

Onlar bir tür yeminle ölene kadar gece nöbetine bağlı yaşıyorlar ve evlenemiyorlar. Duvarın ardı daha sert kışlar yaşamakta. Orada kimseye bağlı olmayan yabaniler, devler, insan yiyenler yaşıyor. Ve hikayemizde, Westeros'un kuzeyinde, Yedi Krallık'ı yüzlerce yıldır koruyan buzdan surun ardında tekin olmayan güçler toplanmakta. Kralın eli diye adlandırılan kralın sağ kolunun kuşkulu ölümünden sonra, çocukluk arkadaşı ve dostu olan Kıştepesi Lordu kral tarafından güneydeki saltanat makamına çağrılıyor. Bundan sonra entrikalar, ölümler, savaşlar ardı arkasına geliyor. Ejderkrallar soyundan gelen sürgündeki Targaryen artık fosilleşmiş ejder yumurtalarını canlandırıveriyor. Ve kış, Yedi Krallık için uğursuz işaretlerle yaklaşıyor.


Game of Thrones 8. sezon fragman görüntüleri

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER