Galatasaray-Trabzonspor canlı izle, Galatasaray-Trabzonspor şifresiz izle (Galatasaray-Trabzonspor beIN Sports canlı ve şifresiz maç İZLE)

Galatasaray-Trabzonspor Süper Lig 36. hafta mücadelesi saat 19:00'da başlayacak. Galatasaray-Trabzonspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak.  Galatasaray-Trabzonspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Galatasaray-Trabzonspor bein sports canlı izle bilgilerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 36. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Son lig maçında Göztepe'yi 3-1 mağlup eden Galatasaray, Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada rakibiyle arasındaki puan farkını kapatmak istiyor. Trabzonspor ise ligde son 4 maçından beraberlikle ayrıldı. Galatasaray-Trabzonspor maçı saat 19:00'da başlayacak. Galatasaray-Trabzonspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Galatasaray-Trabzonspor maçının 11'leri belli oldu. Galatasaray-Trabzonspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için Galatasaray-Trabzonspor bein sports canlı izle bilgileri haberimizde.


Galatasaray - Trabzonspor maçı ilk 11'leri


Galatasaray: Muslera, Şener, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Gedson, Emre Kılınç, Feghouli, Kerem, Babel

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Edgar Ie, Vitor Hugo, Marlon; Baker, Berat Özdemir, Ekuban, Bakasetas, Nwakaeme, Djaniny


Galatasaray-Trabzonspor maç haberleri


Trabzonspor, Süper Lig'in 36. haftasında bu akşam Galatasaray'a konuk olacak. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Mete Kalkavan yönetecek. Süper Lig'de son 4 karşılaşmasından beraberlikle ayrılan bordo-mavililer, sarı-kırmızılı takım karşısında kazanarak 3 puan hasretine son vermeye çalışacak. Ligde 59 puanla 4. sırada yer alan Karadeniz ekibi, karşılaşmayı kazanması halinde 65 puanla 3. basamakta bulunan rakibiyle arasındaki puan farkını bir maç fazlasıyla 3'e düşürecek.


Galatasaray-Trabzonspor maçı istatistik haberleri


Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray, rakibine karşı en son 2015/16 Süper Lig sezonunda duble yaptı. Geçen sezon Galatasaray'a konuk olduğu Süper Lig maçını kazanan Trabzonspor (3-1), en son 2003/04 ve 2004/05 sezonlarında rakibini dış sahada üst üste iki kere mağlup etti. Galatasaray'ın Trabzonspor'u konuk ettiği son 23 Süper Lig maçının sadece ikisi berabere biterken (Galatasaray 14-7 Trabzonspor); bu iki beraberlik de 2011/12 sezonunda İstanbul'da oynanan iki karşılaşmada yaşandı. Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçını kazanamayan Galatasaray (2B 1M), iç sahada en son Ekim-Aralık 2018 arasında daha uzun bir galibiyet hasreti yaşadı (4B). (Opta)

Galatasaray-Trabzonspor beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 36. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Galatasaray-Trabzonspor maçı saat 19:00'da başlayacak. Galatasaray-Trabzonspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Galatasaray-Trabzonspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Galatasaray-Trabzonspor canlı izle, Galatasaray-Trabzonspor şifresiz izle, Galatasaray-Trabzonspor bein sports izle, Galatasaray-Trabzonspor bein sports canlı izle, Galatasaray-Trabzonspor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Galatasaray-Trabzonspor maçının heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER