Galatasaraylı Göksenin Köksal, Fenerbahçe'ye meydan okudu

Galatasaray Odeabank'ın başarılı oyuncusu Göksenin Köksal, Olympiakos zaferinin ardından ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye göndermede bulundu. 

FutbolArena - Galatasaray Odeabank'ın başarılı oyuncusu Göksenin Köksal, Olympiakos maçının ardından Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşma öncesi ezeli rakiplerine göndermede bulundu.

"FENERBAHÇE'Yİ KAÇ SENEDİR YENİP YENEMEDİĞİMİZİN BİR ÖNEMİ YOK."

Olympiakos maçında önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyen Göksenin Köksal, "Ergin abi'nin bana verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Sonuçta bu tür maçları artık kazanmanız gerekiyor. Fenerbahçe maçı için de büyük moral oldu. Takımımızda Fenerbahçe maçlarının atmosferini yaşamayan yabancılar var. Tabi bizim Abdi İpekçi'deki atmosferimiz Fenerbahçe'nin sahasında yok ama sonuçta Galatasaray olduğumuz için Fenerbahçe bize karşı ekstra motive olacak. Onları kaç senedir yenip yenemediğimizin bir önemi yok. Fenerbahçe burada kazanıyorsa, biz de inşallah onları Arena'da yeneyeceğiz. Taraftarlarımız merak etmesin. Savaşmaya ve kazanmaya gidiyoruz." şeklinde konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri