Galatasaray-Kayserispor canlı izle, Galatasaray-Kayserispor şifresiz İZLE (Galatasaray-Kayserispor beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Galatasaray - Kayserispor Süper Lig 20. haftasında oynanacak müsabaka saat 19:00'da başlayacak. Galatasaray - Kayserispor maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Galatasaray - Kayserispor canlı izle, Galatasaray - Kayserispor şifresiz izle, Galatasaray - Kayserispor bein sports izle şeklinde arama yapanlar için Galatasaray - Kayserispor bein sports canlı yayın bilgileri haberimizde. 

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig 20. haftasında sahasında Kayserispor ile karşılaşacak. Galatasaray - Kayserispor maçı saat 19:00'da başlayacak. Sezonun ikinci yarısına galibiyet serileriyle başlayan Galatasaray, Kayserispor'u da mağlup ederek zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Galatasaray - Kayserispor maçını saat 20:00'dan itibaren beIN Sports 1 yayınlayacak. Galatasaray - Kayserispor maçının 11'leri belli oldu. Galatasaray - Kayserispor maçını canlı ve şifresiz izlemek için Galatasaray - Kayserispor bein sports canlı yayın bilgilerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.


Galatasaray - Kayserispor maçı ilk 11'leri


Galatasaray: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Linnes, Seri, Belhanda, Ömer, Emre Akbaba, Feghouli, Adem Büyük

Kayserispor: İsmail Çipe, Lopes, Diego Angelo, Rienstra, Emre Taşdemir, Djedje, Gustavo, Pedro Henrique, Anthony, Situm, Mesanovic


Galatasaray - Kayserispor Süper Lig Puan Durumu


Galatasaray, Süper Lig'de 33 puanla 6. sırada bulunuyor. Sarı kırmızılılar ligde geride kalan 19 maçtan 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Kayserispor, Süper Lig'de 11 puanla son sırada yer alıyor. Kayseri ekibi bu sezon 19 lig maçından 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 mağlubiyet elde etti.

Galatasaray - Kayserispor maç haberleri


Galatasaray ile Kayserispor, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 47 kez birbirlerine rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda Cimbom, 30 kez sahadan galip ayrılırken, Kayseri ise 3 defa rakibini mağlup edebildi. 14 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Rekabette Aslan'ın toplam 104 golüne, Kayseri temsilcisi 36 golle yanıt verdi. Ligin ilk yarısında Kayseri'deki maçı Galatasaray, 3-2'lik skorla kazanmıştı. Galatasaray, Kayserispor karşısında ligdeki en farklı galibiyetini ise 2015-2016 sezonunda İstanbul'da 6-0'lık sonuçla aldı. (İHA)


Galatasaray - Kayserispor istatistik haberleri


Ligde 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasaray, bu istatistiğini Kayserispor karşısında da sürdürmek istiyor. Sarı-kırmızılılar, bu süreçte Antalyaspor, Denizlispor ve Konyaspor'u mağlup etme başarısı gösterdi. Öte yandan Galatasaray, ligde en son sahasında Medipol Başakşehir'e mağlup olmuştu. Sarı-kırmızılılar, daha sonra oynadığı 4 müsabakada 3 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Galatasaray 16 golle ligin az gol yiyen takım konumunda bulunuyor. Kayserispor ise 48 gol ile en çok gol yiyen ekip. İstanbul takımı 28 kez gol sevinci yaşarken, Kayseri temsilcisi de 18 defa rakip fileleri havalandırdı. (İHA)


Galatasaray - Kayserispor beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 20. haftasında Galatasaray ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray - Kayserispor maçı saat 19:00'da başlayacak. Galatasaray - Kayserispor maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Galatasaray - Kayserispor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler Galatasaray - Kayserispor maçının başlamasına kısa süre kala Galatasaray - Kayserispor canlı izle, Galatasaray - Kayserispor şifresiz izle, Galatasaray - Kayserispor bein sports izle, Galatasaray - Kayserispor bein sports canlı izle, Galatasaray - Kayserispor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Galatasaray - Kayserispor maçının heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER