Galatasaray'ın efsane ismi Gheorghe Hagi'ye Türkiye'den teklif var! - Süper Lig Haberleri

Galatasaray'ın efsane ismi Gheorghe Hagi'ye, Türkiye'den teklif olduğu iddia edildi

FutbolArena Dış Haberler - Romanya'nın sptfm.ro internet sitesinin haberine göre Galatasaray'ın efsane futbolcusu Gheorghe Hagi'ye Türkiye'den ve Rus ekibi Rubin Kazan'dan ciddi teklifler var.

Romanya Ligi'nde şampiyonluk grubunda mücadele eden ve gelecek sezon Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazanan Viitorul Constanta'nın hem kurucusu, hem sahibi hem de Teknik Direktörü olan Gheorghe Hagi büyük bir kararsızlık yaşıyor. Kulübün Sportif Direktörü Cristian Bivolaru, Hagi'nin Rubin Kazan ve bir Türk kulübünden teklif aldığını doğruladı ve bir iki gün içinde yeni sezon için kararını vereceği ifade edildi.

Öte yandan Hagi, Viitorul Constanta'nın son maçında teknik direktör olarak kulübede yer almamış ve maçı tribünden izlemiş, yerine de yardımcı antrenörü görev yapmıştı.

Rubin Kazan, Gheorghe Hagi'nin peşini bırakmıyor


2009 yılında kurduğu futbol akademisini önce 1. Lige ardından da bu sezon sonu itibariyle Avrupa'ya taşıyan Hagi'ye Rus kulübü Rubin Kazan'dan ve bir Türk kulübünden ciddi teklif olduğu yazıldı. Türk kulübün ismi ise haberde geçmedi.

Rubin Kazan bu sezon ortasında Hagi'ye yıllık 3.5 milyon Euro'luk büyük bir teklifte bulunmuştu ancak Hagi, sahibi olduğu kulübü yarı yolda bırakmak istemediği gerekçesiyle bu teklifi reddetmişti. Hagi'nin sezon sonunda Viitorul Constanta'ya bir teknik direktör bulup, Rubin Kazan'ı çalıştırmaya başlama ihtimali hayli yüksek.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri