Galatasaray-Gençlerbirliği canlı izle, Galatasaray-Gençlerbirliği şifresiz İZLE (Galatasaray-Gençlerbirliği beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Galatasaray-Gençlerbirliği Süper Lig 17. haftası mücadelesi saat 19:00'da başlayacak. Galatasaray-Gençlerbirliği maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Galatasaray-Gençlerbirliği beIN Sports canlı ve şifresiz izle bilgilerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 17. haftasında Galatasaray ile Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek. Son 2 lig maçında 5 puan kaybeden Galatasaray, Gençlerbirliği maçında seriye son vermek istiyor. Gençlerbirliği ise son lig maçında Hatayspor'u mağlup etti. Galatasaray-Gençlerbirliği maçı saat 19:00'da başlayacak. Galatasaray-Gençlerbirliği maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Galatasaray-Gençlerbirliği maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Galatasaray-Gençlerbirliği bein sports canlı izle bilgileri haberimizde.


Galatasaray-Gençlerbirliği maçı ilk 11'leri


Galatasaray: Okan, Şener, Marcao, Donk, Emre Taşdemir, Taylan, Emre Akbaba, Belhanda, Arda Turan, Oğulcan Çağlayan, Diagne

Gençlerbirliği: Übeyd Adıyaman, Johansson, Arda, Toure, Polomat, Candeias, Piris, Soner, Murat Yıldırım, Sefa Yılmaz, Ayite

Galatasaray - Gençlerbirliği Süper Lig Puan Durumu


Galatasaray, Süper Lig'de 30 puanla 5. sırada yer alıyor. Fatih Terim'in öğrencileri son 16 lig maçında 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti. Gençlerbirliği, Süper Lig'de 16 maçtan aldığı 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet sonucu 19 puanla 16. sırada bulunuyor.


Galatasaray - Gençlerbirliği maç haberleri


Galatasaray ile Gençlerbirliği, Süper Lig'de bugüne kadar 96 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 52 kez sahadan galip ayrılırken, kırmızı-siyahlılar ise 23 defa rakibini mağlup etmeyi başardı. 21 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Ligde İstanbul ekibinin 164 golüne, Ankara temsilcisi 101 golle yanıt verdi.
İki takım arasında geçen sezonun ilk yarısında Ankara'da oynanan maç 0-0 berabere sona ermiş, İstanbul'daki mücadeleyi Galatasaray 3-0'lık skorla kazanmıştı. (İHA)

Galatasaray - Gençlerbirliği maçı istatistik haberleri


Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon iç sahada 8 karşılaşmaya çıktı. Sarı-kırmızılılar, söz konusu maçlarda 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Aslan bu maçlarda 12 kez gol sevincini yaşarken, kalesinde ise 5 gol gördü. İki takım arasında oynanan son 10 karşılaşmada Galatasaray'ın üstünlüğü bulunuyor. Bu mücadelelerde sarı-kırmızılılar 6 kez sahadan galip ayrılırken, Gençlerbirliği ise 1 kez rakibini mağlup etti. 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı. (İHA)


Galatasaray-Gençlerbirliği beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 17. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. Galatasaray-Gençlerbirliği maçı saat 19:00'da başlayacak. Galatasaray-Gençlerbirliği maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Galatasaray-Gençlerbirliği maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Galatasaray-Gençlerbirliği canlı izle, Galatasaray-Gençlerbirliği şifresiz izle, Galatasaray-Gençlerbirliği bein sports izle, Galatasaray-Gençlerbirliği bein sports canlı izle, Galatasaray-Gençlerbirliği bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Galatasaray-Gençlerbirliği maçının heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER