Galatasaray'dan Podolski Vissel Kobe transfer iddialarına yanıt

Galatasaray yönetimi, Akhisar Belediyespor maçı öncesinde Vissel Kobe ile anlaştığı iddia edilen Podolski hakkında konuştu. 

FutbolArena Özel - Japon basını, Lukas Podolski'nin, 8 milyon euro karşılığında Vissel Kobe ile anlaştığını iddia etti. (HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN)


Galatasaray yönetiminden Podolski transferi hakkında açıklama


Japon basınında Lukas Podolski'nin yıllık 8 milyon euro'ya Vissel Kobe ile anlaştığı ve bonservis pazarlıklarının çözülmesinin ardından bu transferin açıklanacağı iddiası üzerine, FutbolArena muhabirleri Japon basınında ortaya atılan iddiayı Galatasaray yönetimine sordu:

Sarı kırmızılı yöneticiler "Podolski bize böyle bir konudan bahsetmedi. Anlaşsa yada görüşmeleri belli bir aşamaya gelse bilgi verirdi. Bizim böyle bir konudan haberimiz yok. Kaldı ki biz izin vermeden yada tamam demeden Podolski bir yere gidemez" diye konuştu.

Lukas Podolski Vissel Kobe'ye transfer oluyor iddiası


Galatasaray'da kalıp kalmayacağı büyük merak konusu olan Lukas Podolski hakkında Japon basını, Vissel Kobe'nin Alman futbolcu ile yıllık 8 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardığını ve bonservis konusunda Galatasaray'ı ikna etmesi halinde bu transferin kısa süre içerisinde gerçekleşeceğini yazarken, Podolski'nin Şubat ayında Vissel Kobe forması giyeceğini söyledi.

AKHİSAR BELEDİYESPOR SON MAÇI OLABİLİR

Podolski'nin her konuda Vissel Kobe ile anlaştığını yazan gazete, "Galatasaray ikna edilmek için uğraşılıyor. Podolski'de sorun yok. Bonservis problemi çözülmesi halinde Podolski'nin, Akhisar Belediyespor ile TT Arena'da oynanacak olan lig maçının Alman futbolcunun sarı kırmızılı takımda son karşılaşması olabileceğini vurguladı"

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri