Hem Kaleci Hem Oyuncu Olan 7 Futbolcu

Kalecilik yapmak bazen sahadaki oyunculara da düşebiliyor. Takımların oyuncu değişiklik hakkı kalmayınca, sahadan bir oyuncu kaleye geçebiliyor. Bu yazıda sizler için kaleye geçen 7 oyuncuyu yazdık.

1 2) Mehmet Topal / Fenerbahçe
2) Mehmet Topal / Fenerbahçe
Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçında kaleci Volkan Demirel’in atılması sonucunda 3 oyuncu değişikliği hakkını da kullanan Fenerbahçe’de kaleye Mehmet Topal geçmiş, maçı kalede tamamladı.
2 3) Yasin Çakmak / Fenerbahçe
3) Yasin Çakmak / Fenerbahçe

Kupada oynanan bir çeyrek final maçında çıkan olaylardan sonra kaleci Volkan Demirel’in kırmızı kart yemesi sonrası, Fenerbahçe 3 oyuncu değiştirme hakkını da dolduran sarı lacivertli takımda kaleye stoper Yasin Çakmak geçti.
3 4) Tuncay Şanlı / A Milli Takım
4) Tuncay Şanlı / A Milli Takım
Yine başrolde Volkan Demirel’in olduğu bir maç. Milli Takımımızın Çek Cumhuriyeti ile oynadığı çeyrek final maçında Volkan’ın atıldığı bir maçta, kaleye Tuncay Şanlı geçmiş ve o maçın sonucunda Milli Takımımız adeta destan yazarak yarı finale kadar yükseldi.
4 5) Felipe Melo / Galatasaray
5) Felipe Melo / Galatasaray
Elazığspor ile oynanan bir deplasman maçında Muslera atılmış, kaleye orta saha oyuncusu Felipe Melo geçmiş ve üstüne bir de penaltı kurtardı.
5 6) Hakan Balta / Manisaspor
6) Hakan Balta / Manisaspor
Manisaspor’un Ankaraspor ile oynadığı maçta, kaleci Fevzi kırmızı kart yedikten sonra kaleye savunma oyuncusu Hakan Balta geçmiş ve ilk şutunda kalesinde golü gördü.
6 7) Servet Çetin / Eskişehirspor
7) Servet Çetin / Eskişehirspor
Eskişehirspor’un yabancı kalecisi Boffin’in kırmızı kart görmesinden sonra oyuncu değişiklik hakkı dolmuş, kaleye tecrübeli stoper oyuncularından Servet Çetin geçti. Son 10 dakika kalede görev yapan Servet, kaleye geçtikten sonra penaltı kurtardı.

Futbolarena anasayfasından devam...