Galatasaray'dan Lukas Podolski için son dakika kararı

Galatasaray yönetimi, Lukas Podolski'ye kendisini takımda tutmak istediğini bildirdi. Son dakika Galatasaray transfer haberleri.

FutbolArena Özel - Galatasaray, 'mutluyum' diyen Lukas Podolski ile devam kararı aldı, ara transfer dönemini de kapattı. FutbolArena'nın dün duyurduğu "Podolski, Galatasaray'da kalıyor" kararını sarı kırmızılı yönetim bugün Alman yıldıza da bildirdi.

Lukas Podolski, Galatasaray'dan transfer olacak mı?


Futbol Direktörü Cenk Ergün, Podolski'yi aradı ve bu kararı tebliğ etti.

Sarı kırmızılı yöneticiler ise dün FutbolArena'nın verdiği bu bilgiyi, "Lukas Podolski'yi de göndermeme kararı aldık. Podolski de Galatasaray'da mutlu olduğunu beyan ettiğine göre sorun yok. Biz de kendisini seviyoruz. Podolski'nin Galatasaray'da olmasından ötürü mutluyuz. Kısaca satmayı düşünmüyoruz. Ara transfer döneminde bir takımın iyi ve gözde futbolcuları kolay kolay transfer edilmiyor. Biz Gençlerbirliği'nin kaptanı ve PAOK'un en önemli yıldızını kadromuza kattık." diyerek doğruladı.

Galatasaraylı Lukas Podolski transferiyle ilgili Polonya basınına konuştu


Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lukas Podolski sarı kırmızılı takımda kalıp kalmayacağı yönündeki soruları yanıtladı. Polonya basınına konuşan Alman yıldızın açıklamaları şu şekilde:

"TERÖR SALDIRILARI ARTIK HER YERDE VAR"

"Son zamanlarda bazı terör saldırıları oldu. Ancak şehirde her tarafta polis var, eskisine göre daha fazla. Ancak bu durum, şu an için artık normal. Ben normal görüyorum. Zaten hiçbir yerde insan kendisini güvende görmüyor. Berlin'de yaşananları da gördük. Doğal karşılıyorum."

"TRANSFERLE İLGİLİ ŞUAN BİR ŞEY YOK."

"Medyada çok sayıda haber var. Hızlı yayılıyor ama şimdilik bir şey yok. Sürekli sizinle ilgili bir şeyler yazılıyor. İlerleyen zamanlarda ne olur bilemeyiz ama şu an Galatasaray'ın futbolcusuyum."

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri