Galatasaray'dan ihraç kararı

Galatasaray Kulübü, FETÖ soruşturmasında adı geçen isimleri disiplin kuruluna sevk etti.

FutbolArena - Galatasaray'da ismi FETÖ soruşturmasında geçen kulüp üyelerinin ihraç edilmesi için harekete geçildi.

Sarı kırmızılı kulüp, Hüseyin Avni Mutlu, Şehabettin Harput, Arif Erdem ve İsmail Demiriz'in ihraç edilmesi için disiplin kuruluna sevk etti.

Galatasaray'da FETÖ ile ilişkileri olduğu iddia edilen 2'si tutuklu, 2'si aranan 4 sarı-kırmızılı kulüp üyesi, kesin ihraç talebi ile disiplin kuruluna sevk edilirken, Arif Erdem ve İsmail Demiriz'in üyeliklerinin zaten askıda olduğu öğrenildi.

ARİF ERDEM VE İSMAİL DEMİRİZ PARAYI ÖDEMEMİŞLER…

Galatasaray'da bu gelişme yaşanırken, Arif Erdem ve İsmail Demiriz'in üyeliklerinin zaten askıda olduğu öğrenildi.

Galatasaray'dan edinilen bilgilere göre hem Arif Erdem hem de İsmail Demiriz, 4 yıldır kulüp aidatın yatırmadı. Dernekler kanuna göre4 yıl süreyle aidatları yatmadığı zaman kişinin üyeliği askıya alınıyor. İki eski futbolcunun Galatasaray'a olan toplam aidat borcuysa kişi başına toplam 1200 TL.

DİSİPLİN KURULU KANUN GEREĞİ BUNA BAKACAK

Disiplin Kurulu, Galatasaray Yönetimi'nin FETÖ soruşturması nedeniyle ihraç istemiyle sevk ettiği iki isimle ilgili öncelikle aidat durumuna bakacak. İki eski isim 4 yıldır yıllığı 300 TL'den aidatlarını yatırmadığı için bu nedenle FETÖ soruşturmasındaki durumlarına bakmasına gerek kalmadan ihraçlarına karar verecek.

DEMİRİZ GÖZALTINDA; ARİF ERDEM YURT DIŞINDA

Öte yandan FETÖ soruşturması nedeniyle geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan İsmail Demiriz hala gözaltında bulunuyor. Arif Erdem ise gözaltı kararı öncesi Yunanistan'a gitmişti ve hala yurt dışında.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri