Galatasaray'dan 10 transfer hamlesi - Süper Lig Haberleri

Gelecek sezonun kadrosu için çalışmalara başlayan sarı kırmızılı idareciler Almanya'ya giderek transfer edilmesi düşünülen oyuncuları izlemeye aldı.

FutbolArena - Süper Lig'de ve Avrupa'da hedefsiz kalan Galatasaray'da gözler gelecek sezona çevrildi. Sarı kırmızılı idareciler iyi bir kadro kurabilmek adına şimdiden transfer çalışmalarına başlamış durumda.

Galatasaray'dan Almanya'da transfer operasyonu


Milliyet'in haberine göre; Cim-Bom'da genel sekreter Fatih İşbecer ve idari menajerCenk Ergün, geçen hafta Almanya'ya gitti, adı saklı tutulan bir futbolcuyla önemli mesafe katetti. Yönetim, ilk 11'de direkt oynayabilecek 5-6 ismi sarı-kırmızılara katmayı düşünüyor.

Sarı-kırmızılı yönetim, Almanya'da ismi gizli tutulan çok önemli bir oyuncunun transferi için resmi hamlelere başladı. Geçtiğimiz cuma günü genel sekreter Fatih İşbecer ile idari menajer Cenk Ergün'ün bu ülkeye gittiği ve transfer etmeyi düşündüğü futbolcuyla bir görüşme yaptığı dile getirildi. Yönetimin bu transfer için büyük mesafe kat ettiği belirtildi.

Galatasaray kaç transfer yapacak?


Kötü gidişatta eleştirilerin odak noktası haline gelen Başkan Dursun Özbek ile idarecilerin yepyeni bir bir takım oluşturmak için kolları sıvadığı belirtildi. Mustafa Denizli'yle yolların ayrılmasından sonra futbolculara, “Oynayan oynar, oynamayan gider" mesajını veren yönetimin, sezon sonu için kapsamlı bir değerlendirmeye gidecekleri biliniyor.

Yöneticiler ilk 11'de direkt oynayacak 5-6 isim ile beraber kulübeyi de zenginleştirmek için en az 10 transfer yapılması konusunda görüş birliğine vardıkları biliniyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri