Galatasaray'da transferin kaynağı Lukas Podolski
Galatasaray'da devre arası transferi için Lukas Podolski'nin satışı düşünülüyor.
FutbolArena - Süper Lig'de zirve yarışını sürdüren Galatasaray'da devre arasında yapılacak transferler için kaynak arayışı devam ederken sarı kırmızılı yönetimin Lukas Podolski'yi Çin'e satarak kaynak yaratma düşüncesinde olduğu iddia edildi.
Sabah'ın haberine göre; Başkan Dursun Özbek'in, önceki gün "Çin'den gelecek yüksek transfer tekliflerini bekliyoruz. Futbolcu satmadan futbolcu alamayız" açıklamasının perde arkası ortaya çıktı.
Galatasaray, Lukas Podolski'yi satacak mı?
Özbek'in işaret ettiği ismin, Çin takımlarının da büyük ilgi duyduğu Lukas Podolski olduğu öğrenildi. Yönetimin, Alman futbolcunun satışına sıcak baktığı ve buradan gelecek sıcak parayla yeni transferlerlere kaynak sağlayacağı ifade edildi.
Sarı-kırmızılı takım, Serdar Aziz'in sezonu kapatmasıyla yeni bir stoper almayı planlıyor. Ayrıca Sigthorsson'un duruma göre Eren'e alternatif olacak bir forvet arayışlarını da sürüyor. Bu sezon ligde 9 maçta forma giyen Podolski 9 maçta 3 gol attı, 2 asist yaptı.