Galatasaray'da Riekerink'in istediği golcü
Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink istediği golcü tipini tarif etti.
FutbolArena - Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılı kulübün çalıştırıcısı Jan Olde Riekerink golcü transferi için kafasındaki oyuncuyu tarif etti.
Jan Olde Riekerink'in istediği golcü tipi
Habertürk'ün haberine göre; Önümüzdeki sezonda iddialı bir kadro kurarak şampiyonluğu hedefleyen G.Saray'da transfer çalışmaları sürerken, teknik direktör Jan Olde Riekerink takımında görmek istediği forveti tarif etti.
"Takımınızda, yaşlı ama tecrübeli mi, yoksa genç ama başarıya aç bir golcü mü görmek istersiniz?" sorusuna cevap veren Hollandalı teknik adam, "Benim için oyuncunun yaşı önemli bir kriter değil. Genç, yaşlı farketmez. Gol atsın, takıma katkı sağlasın, yeter. Önemli olan, takımın sistemine uygun bir ismi bulup almak" ifadelerini kullandı.
Yönetimle transferler konusunda sürekli fikir alışverişinde bulunduklarının altını çizen Riekerink, "Sezon başlamadan eksiklerimizi tamamlayacağız" dedi. Forvet hattına iki oyuncu bile alabileceklerini belirten 53 yaşındaki çalıştırıcı, "Evet, bir golcüye ihtiyacımız olduğu çok açık ortada. Hatta şartlar uygun olursa belki bir değil, iki tane forvet alabiliriz" şeklinde konuştu.