Galatasaray-Antalyaspor canlı izle, Galatasaray-Antalyaspor şifresiz İZLE (Galatasaray-Antalyaspor beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Galatasaray-Antalyaspor Süper Lig 19. hafta mücadelesi saat 16:00'da başlayacak. Galatasaray-Antalyaspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Galatasaray-Antalyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Galatasaray-Antalyaspor bein sports canlı izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 19. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor'u ağırlayacak. Galatasaray, ligde 7 maçtır galip gelemiyor. Antalyaspor ise son 2 lig maçında 1 puan aldı. Galatasaray-Antalyaspor maçı saat 16:00'da başlayacak. Galatasaray-Antalyaspor maçının 11'leri belli oldu. Galatasaray-Antalyaspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Galatasaray-Antalyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Galatasaray-Antalyaspor bein sports canlı izle bilgileri haberimizde.

Galatasaray-Antalyaspor maçı ilk 11'leri


Galatasaray 11'i: Galatasaray: İsmail, Oğulcan, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Aytaç, Berkan, Feghouli, Halil, Kerem, Mostafa.

Antalyaspor 11'i: Boffin, Bünyamin, Floranus, Veysel, Naldo, Kudryashov, Güray, Doğukan, Fredy, Mukairu, Amilton

Galatasaray-Antalyaspor maç haberleri


Galatasaray ile Fraport TAV Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de bugün 51. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 50 maçta sarı-kırmızılılar 30, kırmızı-beyazlılar 7 galibiyet aldı, taraflar 13 müsabakada ise eşitliği bozamadı. Galatasaray'ın 98 golüne, Akdeniz ekibi 46 golle karşılık verdi.

Galatasaray-Antalyaspor maçı istatistik haberleri


Antalyaspor'u konuk ettiği son 10 Süper Lig maçını kaybetmeyen Galatasaray (6G 4B), son dört karşılaşmada rakibine gol izni vermedi. Nisan 2016'daki 4-2'lik galibiyetten bu yana Galatasaray'ı Süper Lig'de mağlup edemeyen Antalyaspor (3B 7M), son yedi karşılaşmanın altısında rakip fileleri havalandıramadı. Süper Lig'de yedi maçtır galibiyete hasret olan Galatasaray (4B 3M), daha uzun bir seriyi en son Mart-Temmuz 2020 arasında yaşadı (8 maç). 2021/22 Süper Lig sezonunun geride kalan 18 haftasında 24 puan toplayan Galatasaray, 3 puanlı sisteme geçilen 1987/88'den bu yana ligin bu aşamalarındaki en düşük sayısında kaldı. (Opta)


Galatasaray-Antalyaspor beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 19. haftasında Galatasaray ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Galatasaray-Antalyaspor maçı saat 16:00'da başlayacak. Galatasaray-Antalyaspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Galatasaray-Antalyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Galatasaray-Antalyaspor canlı izle, Galatasaray-Antalyaspor şifresiz izle, Galatasaray-Antalyaspor bein sports izle, Galatasaray-Antalyaspor bein sports canlı izle, Galatasaray-Antalyaspor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Galatasaray-Antalyaspor maçının heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER