Galatasaray'an Fatih Terim için açıklama

Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, gündemdeki konularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanında mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink'in geleceği tartışılırken, Selçuk İnan ile Ayhan Akman arasında yaşanan gerilim de gündem yarattı.

Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu gündemdeki konularla ilgili NTV Spor'a açıklamalarda bulundu. İşte Nazifoğlu'nun sözleri:

"Takım iyi oynasaydı Fenerbahçe'yi yenderdik ama iyi oynamadık. Onların da sevinmesi normal, önemli bir takımı yendiler. Serdar Aziz çok önemli hata yaptı ama maçın genelinde iyiydi. Sneijder'in 1,5 yıllık sözleşmesi var. Taraftarlar bildikleri Sneijder'i sahada görmek istiyorlar. Sigthorsson'un devre arasında gönderilmesi gibi bir durum söz konusu değil.

Fatih Terim, Milli Takımın hocası. Bizim de bir hocamız var. Spekülasyonlar olması normal. Riekerink ile ilgili herhangi bir sorunumuz yok. Hocamız görevinin başında. Hocamıza karşı yapılmış bir şey yok. Selçuk ve Ayhan eski takım arkadaşı. Tamamen onunla ilgili bir samimiyet. Kaptanımızın, Riekerink'e en ufak bir saygısızlığı olmamıştır."

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri