Galatasaray'a Tolga Ciğerci'den kötü haber
Galatasaray'da sakatlığı bulunan Tolga Ciğerci'nin Kasımpaşa maçında da forma giyemeyeceği ifade edildi.
FutbolArena - Süper Lig'in 13. haftasında Kaısmpaşa ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Tolga Ciğerci'den kötü haber geldi. Fenerbahçe maçında sakatlanan futbolcunun Kasımpaşa ile oynanacak mücadelede de forma giymesinin zor olduğu belirtildi.
Fanatik'te yer alan habere göre; Ligde Bursa ve kupada Elazığ maçlarının kadrosuna alınmayan 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun, yarın Kasımpaşa karşısında da görevalmasına imkansız gözüyle bakılıyor.
Sağlık ekibi tarafından tedavi altına alınan Tolga'nın sakatlığının detayları hakkında bilgi verilmezken, genç oyuncunun takıma katılımının sağlanması yönünde kulüp doktorlarına talimat verildiği belirlendi.