Galatasaray'a derbi öncesi büyük müjde - Süper Lig Haberleri

Fenerbahçe ile oynanacak derbi öncesi Galatasaray'da sakatlıkları bulunan futbolculardan iyi haber geldi.

FutbolArena - Süper Lig'in 26. haftasında oynanması gereken fakat terör endişesi nedeniyle ertelenen Galatasaray - Fenerbahçe derbisi 13 Nisan'da oynanacak. Sarı kırmızılı takımda kritik mücadele öncesi sakatlıkları bulunan Hakan Balta, Wesley Sneijder ve Selçuk İnan'ın son durumları belli oldu.

Hakan Balta, Wesley Sneijder ve Selçuk İnan, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı?


Fanatik'in haberine göre; Riekerink'e, yarınki Fenerbahçederbisi öncesi iyi haber 3 as futbolcudan geldi. Wesley Sneijder, Selçuk İnan ve Hakan Balta'nın taktik idmanında takımla birlikte yer aldıkları ve dev mücadelede forma giyecekleri kaydedildi.

Sneijder'in sakatlığına karşın oyun planını Hollandalı yıldız üzerine kuran 47 yaşındaki teknik adam, Selçuk ve Hakan'ın da dönüşüyle tam anlamıyla rahat bir nefes aldı. Sakatlığı bulunan bir başka futbolcu Chedjou'nun ise derbiye yetişmesi mümkün görünmüyor. Riekerink, Kamerunlu'nun yerine ön liberoda Donk'u kullanmayı planlıyor.

Hücum taktiği hazır

Chedjou'nun yanı sıra derbide forma giyemeyecek diğer oyuncular; sakatlıkları süren Sabri, Sinan Gümüş, Hamit Altıntop ve kart cezalısı Carole. Riekerink derbi planını işte bu kadro düzeni üzerine yeniden güncelledi. Galatasaray'ın hücum hattında; ileri uçta Podolski'nin, arkasında Yasin, Sneijder, Linnes, orta alanda da Donk ve Selçuk ikilisi şeklinde bir diziliş olması bekleniyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri