Zeki Uzundurukan'dan Mustafa Cengiz'e: 'O sözleri yakıştıramadım'

Zeki Uzundurukan, Galatasaray - Trabzonspor maçının hakemi Ümit Öztürk ile birlikte Yusuf Namoğlu'nun MHK başkanlığından istifası hakkında konuştu. 

FutbolArena - Galatasaray - Trabzonspor maçında hakem Ümit Öztürk'ün verdiği kararların yankıları sürüyor. MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun da istifası sonrasında Zeki Uzundurukan, A Spor'da sert eleştirilerde bulundu.


Ümit Öztürk'ün Galatasaray - Trabzonspor maçı hakem kararları


Zeki Uzundurukan'ın sözleri şu şekilde:

"BELKİ SEZONU KAPATACAK ÜMİT ÖZTÜRK"

Hakemin de etkisi vardı. Bu hafta o hakem nerede? Belki sezonu kapatacak Ümit Öztürk. İlk yarıda 9 kişi Galatasaray, ikinci yarıda öyle oynayabilecek miydi? Galatasaray oynadı etti de, hakem buna çanak tuttu.

"MUSTAFA CENGİZ'E O SÖZLERİ HİÇ YAKIŞTIRAMADIM"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e sözlerini hiç yakıştıramadım. Rakibin canı yanmış. Önce fair play'den kesitler sunuyorsun ama Ahmet Ağaoğlu da yönetse sonuç farklı olmazdı demek sözlerini Mustafa Cengiz'e yakıştıramadım. Trabzonspor cephesi Galatasaray'ın iyi oynadıklarını zaten söyledi.

"TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUKTAN DA BÜYÜK ZAFER KAZANDI"

Trabzonspor belki o maçı kaybetti ama bazen kaybederken kazanırsınız. Şampiyonluktan da büyük zafer kazandı Trabzonspor. Trabzonspor'un duruşu, 17 yaşındaki Arda'nın olgun duruşu... Haksız penaltıya bile isyan etmedi. Ümit Öztürk bir anlamda Galatasaray'ın zaferini gölgeledi. Trabzonspor çok eksikti. Galatasaray'ın güzel futboluna ben de şapka çıkarıyorum ama hakem faktörü var işte.

"BU KADAR ÜZERİNE GİDİLMEZ TRABZONSPOR'UN!"

Futbol tarihimizin en kötü MHK kurulu yönetimi... Yusuf Namoğlu bu kadar haksızlığı görmedi, duymadı. Görmezden geldi. Halının altına süpürdü kirleri. Bak ne oldu? Canı yandı ve görevinden ayrılmak zorunda kaldı. Bu sezon Trabzonspor'un çok üzerine gidildi. Bu kadar da üzerine gidilmez ki...

"AİLEN VE ÇOCUKLARIN BELKİ MUTLU OLDU AMA..."

Ben Ümit Öztürk'ün kasıtlı olduüunu düşünüyorum. Geçen sene Alanyaspor - Galatasaray maçındaki fahiş hatadan sonra çocuklarıyla birlikte Fatih Terim ile fotoğraf çektirdi. Ümit Öztürk, senin ailen ve çocukların Galatasaray maçında senin kararlarınla mutlu oldu. 15 milyon Trabzonsporlu çocukların hem anasını ağlattın, hem de çocuklarına gözyaşı döktürdün. O çaldığın alınteri mahşerde senden sorulur.

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri