Yusuf Yazıcı'dan maç sonu hakeme tepki! 'Canımız acıyor artık'

Galatasaray - Trabzonspor maçının ardından her iki takımın futbolcuları yayıncı kuruluşa flaş açıklamalar yaptı. Yusuf Yazıcı hakem Ümit Öztürk'ün yönetimine tepki gösterdi.

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında ağırladığı Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından futbolcular Yusuf Yazıcı, Mbaye Diagne, Martin Linnes, Younes Belhanda ve Hüseyin Türkmen açıklamalarda bulundu.

Belhanda, Diagne, Linnes, Yusuf Yazıcı ve Hüseyin Türkmen maç sonu açıklamaları


Maçın yıldızı Younes Belhanda, yayıncı kuruluşa verdiği röportajda "En iyi maçım değildi. Daha iyileri olmuştu. Ama 2 gol her zaman akılda kalıcıdır. Başakşehir ile farkı 6'ya düşürdük. Daha önümüzde 14 maç var. Şampiyonluğa inanıyoruz. Takıma en iyisini vermeye çalışıyorum." dedi.

Galatasaray'da ilk golünü penaltıdan atan Mbaye Diagne, muhabirin "Gomis'in bir gol rekoru var. Onu geçebilecek misin?" sorusuna "İnşallah. Umarım başarırım." yanıtını verdi. Diagne, "Tabii ki çok mutluyum Galatasaray'a gelmiş olmaktan dolayı. Burada benim gol atmamdan çok takım olarak maçı kazanmamız önemliydi. Benim için çok keyifli bir akşam. İyi bir şekilde başladık sonrasında beraberlik golü geldi. Takım olarak oyundan düşmememiz gerekiyordu biz de düşmedik. Açıkçası burada savaşmak önemliydi. Biz de takım olarak savaştık ve devamını getirdik. Önümüzdeki maça bakacağız. En iyi şekilde hazırlıklarımızı yapıp Perşembe günü de istediğimiz puanları almak istiyoruz." dedi.

Galatasaray cephesinde son olarak söz alan Martin Linnes, "Marcao ve Luyindama'nın normalde zamana ihtiyaçları vardı ama adaptasyon sürecini çok hızlı atlattılar. Sanki yıllardır birliktelermiş gibi oynuyorlar. Dörtlü olarak tüm defans hattımız da iyi bir performans sergiledik." yorumunu yaptı.

EMRE AKBABA: "DAHA İYİ DÖNMEK İSTİYORUM"

Öte yandan GS TV'ye konuşan Emre Akbaba, "Tabii ki böyle bir maçta, müthiş bir atmosferle geri dönmek çok güzel oldu. Takım da çok güzel oynadı. Birkaç dakika sahada kaldım. Daha uzun olmasını da istedim sahadayken. Uzun bir süre sahalardan uzak kaldım. Taraftarların desteği gerçekten beni her gün motive etti. Takım doktorumuz Yener İnce'ye teşekkür etmek istiyorum. Fizyoterapistler, masörler ve tüm sağlık ekibi bana bu süreçte çok yardımcı oldular. Şimdi daha iyi bir şekilde geri dönmek istiyorum. Maç 3-1 bitti ama çok farklı da olabilirdi. Baya pozisyona girdik. Takım gerçekten çok güzel oynadı. Benfica maçının da aynı şekilde aynı atmosferde olacağını düşünüyorum. Bu şekilde, bu skorla, güzel bir şekilde bitse bizim için çok güzel olacak." dedi.

TRABZONSPOR FUTBOLCULARI HAKEME İSYAN ETTİ

Yusuf Yazıcı maç sonunda isyan ederken, "Bahanelere sığınmıyoruz ama Ekuban'ın pozisyonunda VAR'a bakılıyor, penaltı verilmiyor. Canımız acıyor artık! Bir yandan mücadeleyi verirken, bir yandan bariz hakem hataları oluyor. İnsanları yargılamak istemiyorum ama üzülüyoruz. Hocam bana nerede görev verirse en iyi şekilde oynamaya çalışıyorum. Takımı yönlendirmekten de mutluluk duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Trabzonsporlu Hüseyin Türkmen ise, "Üzgünüm. Penaltı ne kadar penaltı o tartışılır. Sonra şanssız bir gol daha yedik. Eksiklerimi biliyorum. En iyisi olmaya çalışıyorum. Benim idolüm Sergio Ramos" diye konuştu.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri