Younes Belhanda ve Selçuk İnan formayı kaptı

Atiker Konyaspor mücadelesinde başarılı futbol sergileyen Selçuk İnan ve Younes Belhanda, Antalyaspor mücadelesinde ilk 11'de başlayacak. 

FutbolArena - Galatasaray'da kaptan Selçuk İnan ve Younes Belhanda, Atiker Konyaspor ile oynanan ZiraaTürkiye Kupası maçında ortaya koyduğu futbolla Teknik Direktör Fatih Terim'den formayı kapmayı başardı.


Selçuk İnan ve Younes Belhanda ilk 11'e geri dönüyor


Atiker Konyaspor mücadelesinde başarılı futbol sergileyen Selçuk İnan ve Younes Belhanda, Antalyaspor mücadelesinde ilk 11'de başlayacak. Fatih Terim, iki oyuncusunun da ortaya koyduğu mücadele, aldıkları sorumluluğu başarılı bulurken, Sivasspor deplasmanında yedek kalan Selçuk ve Belhanda bu hafta ilk 11'de yer alacak.

YASİN ÖZTEKİN YEDEĞE ÇEKİLİYOR

Yaptığı uyarılar sonrasında önemli bir reaksiyon gösteren Selçuk İnan ve Younes Belhanda'yı, Fatih Terim Antalyaspor maçında oynatacak. Yasin Öztekin'in yerine Belhanda, Tolga Ciğerci'nin yerine ise Selçuk İnan'ın forma giyeceği öğrenildi.


Younes Belhanda, Galatasaray'da kaç gol attı?


Devre arası transfer döneminin bitmesine bir hafta kala harekete geçen Werder Bremen'in de bu transfer için çok istekli olduğu ve kısa süre içinde Galatasaray'a resmi teklif ileteceği belirtildi. Sezon başında 8 milyon Euro'ya Dinamo Kiev'den transfer edilen 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon Süper Lig'de 17 maçta 2 gol ve 6 asistlik bir performans ortaya koydu.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri