Wesley Sneijder'den Katar transferi ve Bülent Uygun sözleri

Katar'ın teknik direktör Bülent Uygun yönetimindeki Al Gharafa takımına transfer olan Wesley Sneijder, sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder, hayranlarını şaşırtan yeni adresi hakkında paylaşım yaptı. Hollandalı yıldız Katar'ı seçme nedeni ve Al Gharafa teknik direktörü Bülent Uygun için dikkat çeken ifadeler kullandı. Galatasaray Transfer gündemindeki son dakika gelişmeleri FutbolArena'da!

Wesley Sneijder neden Katar'a transfer oldu?


Katar futbolunun yüksek maaş büyüsüne kapılan son futbolcu Wesley Sneijder oldu. Bülent Uygun yönetimindeki Al Gharafa takımına transfer olan Wesley Sneijder, sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

"KATAR DÜNYA KUPASI'NA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK BİR RÜYA ÜLKESİ"

Katarlı yöneticilerle poz verdiği fotoğrafı paylaşan Sneijder, "Kariyerim boyunca birçok benzersiz deneyim yaşadım. Şimdi yeni bir meydan okuma için hazırım. Bülent Uygun'un özel isteği sonucu, bir Türk teknik direktörün yönettiği Katar takımı Al Gharafa için oynayacağım. Ortadoğunun rüyalar ülkesi olan Katar, 2022 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak. Bir spor elçisi olarak futbolun güzelliklerinden keyif almaya ve bu vizyon sahibi ülkenin gençlerine dünya kupası öncesi bireysel yeteneklerimi sergilemeye ve mükemmel bir örnek olmaya hazırım. Çok teşekkür ederim efendim" ifadelerini kullandı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri