Ersun Yanal'a canlı yayında olay sözler... "Fenerbahçe'yi anlatsınlar"
FutbolArena - Hıncal Uluç, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ı eleştirdi.
1 Ersun Yanal’a canlı yayında olay sözler... Fenerbahçe’yi anlatsınlar

Spor Toto Süper Lig 17. haftasında oynanan Antalyaspor - Fenerbahçe maçının ardından Hıncal Uluç, A Spor’da Ersun Yanal’ı eleştirdi.
2

"HAFTANIN OLAYI FENERBAHÇELİ FUTBOLCUNUN ZAMAN GEÇİRMESİ"
Haftanın olayı sembolik bir hareket. Maçın bitmesine 30-35 saniye var. Bir takım taç atışı kazanıyor.
Haftanın olayı sembolik bir hareket. Maçın bitmesine 30-35 saniye var. Bir takım taç atışı kazanıyor.
3

O takımın oyuncusu sahanın kenarından topu alıyor eline, bakıyor bakıyor ve tacı atmıyor. Hakem düdüğü çalıp maçı bitirene kadar 35 saniye topu elinde tutuyor.
4

Maç 0-0 bitsin diye. Bunun için uğraşan futbolcu Fenerbahçe futbolcusu. O futbolcuyu Fenerbahçe’nin kenardaki antrenörü beraberlik için oynatıyor.
5

"ERSUN YANAL’A FENERBAHÇE’Yİ ANLATMALILAR"
Fenerbahçe 17. sırada ve kazanması gereken bir maç.
Fenerbahçe 17. sırada ve kazanması gereken bir maç.
6

Antalyaspor beraberliğe razı. O futbolcuya mı yoksa o futbolcunun hocasına mı Fenerbahçe nedir diye anlatmak lazım.
7

Antalyaspor - Fenerbahçe bu hafta izlediğim en sıkıcı maçtı.