Galatasaray, Cüneyt Çakır için harekete geçti! MHK...

FutbolArena - Süper Lig’in 9. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yöneten Cüneyt Çakır hakkında iddialar devam ediyor. 

1
Galatasaray yönetimi’nin, Fenerbahçe maçında Cim Bom’un penaltısını vermediği, takdir haklarını Fenerbahçe’den yana kullandığı yönünde eleştiriler alan, hatta tam tersi şekilde sarı-lacivertliler tarafından da eleştirilen Çakır’ın, gözlemcisi Sabri Çelik’ten 8.5 puan aldığı bilgisine ulaştı.

2
Raporda, Çakır’ın tüm kritik pozisyonlarda doğru karar verdiği, maç da üst düzey bir derbi olduğu için puanın yükseltilerek "Çok iyi yönetim" anlamına gelen 8.5’e çekildiği bilgileri yer aldığı ileri sürülürken, konu Galatasaray yönetimi’nde tartışılmaya başlandı.

3
Sarı-kırmızılılar, Merkez Hakem Kurulu ile temas kurarak konuyu açıklığa kavuşturmanın hesapları içinde.

4
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, önceki gece katıldığı bir televizyon programında, "Hakemin müsaade ettiği çerçevede oynayabilirsiniz.

5
Sık sık kesilen bir oyun vardı. Oyun, yönetim biçiminden etkilendi, gerilime girdi.

6
İlk yarıda çıkan sarı kartlar oyunun gidişatını etkiledi. Maçı izleyen her iki taraf da kararlardan memnun değil" diyerek Çakır’a tepki göstermişti. (Fanatik)

Futbolarena anasayfasından devam...