İşte Igor Tudor'un istediği Alman 

 FutbolArena - Galatasaray, transferde hareketli günler yaşıyor. 

1
Sarı kırmızılılar Bruma’nın ayrılmak istemesi üzerine yerine futbolcu bakmaya başladı bile...
2
Bruma’ya gelen teklifler ve genç oyuncunun yeni sözleşmeye yanaşmaması Galatasaray’ı onun yerine futbolcu aramaya itti.
3
Fanatik’e göre, Cim-Bom Avrupa Ligi’nde fırtına gibi eserek final oynayan Ajax’ın yetenekli oyuncusu Amin Younes’a gözünü dikti.
4
Hollanda ekibinin, Manchester United ile önceki gece İsveç’in başkenti Stockholm’de oynadığı UEFA Avrupa Ligi finalini izleyen Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, akıllara yine sarı-kırmızılıların radarındaki hücum oyuncusu Bertrand Traoe’yi getirmişti. Ancak Ergün’ün Stockholm’de bulunma nedeninin Traore değil aynı takımda oynayan Amin Younes olduğu belirlendi.
5
Sarı-kırmızılıların Lübnan asıllı Alman futbolcunun transferi için yoğun çaba harcadığı ve temasların tüm hızıyla sürdüğü ortaya çıktı.
6
Teknik Direktör Igor Tudor’un listesinde ilk sıralarda yer alan yetenekli futbolcunun bonservisinin 6-7 milyon civarında olduğu belirtildi.Galatasaray’ın ise 4 milyon euroya bu işi bitirmeye çalıştığı bildirildi.
7
Oyuncunun kulübüyle 1 sene sözleşmesinin kalması pazarlıklarda sarı-kırmızılıların elini güçlendirebilir.
8
Sol kanatta oynayan genç futbolcunun ayrıca forvet arkası ve sağ kanatta da oynayabildiği, çok yönlü profilinin, tercih edilmesinde önemli bir rol oynadığı belirtildi.

Futbolarena anasayfasından devam...